OVAKVE NIKADA NISAM DOVODIO KUĆI: Milan Janković Čorba ponizio Maju Marinković pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za zadrugara Milana Jankovića Čorbu, koji je nedavno otpočeo ljubavnu vezu sa cimerkom Majom Marinković.

- Šta misliš o devojci koja sedi pored tebe, a rekao si kako bi ti majka nalupala šamare da je dovedeš u kuću, a ona se na to smeje? - glasilo je pitanje.

- Lupila bi mi šamar, jer ja nikada nisam ovakve devojke dovodio kući! Ja ću videti kako se odvija sve, pa je možda i odvedem, ja moram da složim kockice, i da vidim da li sam siguran da je ona dobra. Ja sam dovodio razne bludnice, ali ih nisam upoznavao sa roditeljima. Ja o Maji mislim sve najbolje, i od mementa od kada sam sa njom meni je lepo, i sa njom planiram sve najbolje jer je pozitivna - rekao je Čorba.

- Njegovi bi se krstili kada bi ona došla, jer ljudi u Gnjilanu ne mogu da skapiraju dešavanja u rijalitiju! Nemoj da me zezaš, tvoja majka bi dobila infarkt kada bi joj ovakva snajka ušla u kuću, zbog komšija jer je tamo takav narod - rekao je Đedović.

- Ja neću da se nadjačavam, on je to rekao kada smo se šalili, i slažem se da sam imala mnogo loših postupaka! Moram da kažem, da naša veze nije zasnovana na odnosima, i mi smo u vezi i možemo da radimo šta hoćemo. Ja sam rekla da neki mogu da mi sude, jer sam imala loše postupke, ali sam odlučila da presečem i da se popravim, znam da sam prerano to uradila ali bolje je pet dana sreće, nego nesreće. On je meni dosta pomogao psihički - rekla je Maja.

- Ja nisam rekao da ću da je ženim, mi imamo lep odnos i videćemo šta će biti - rekao je Čorba.

- On voli te za hoklicu, i voli silikonuše - dodala je Marija Kulić.

- Ovo je tema koja me baš zanima, imao sam sličnu situaciju sa osobama koje nisu za ponos, i koje su promiskuitetne! Meni je majka i rekla da sam je iznenadio, ali je znala da je to samo da se ispraznim, a on priča kako je ona ovakva, da joj je Janjuš to rekao, ona bi ga napala! Ako Čorba zaprosi Maju, ja plaćam svadbu i on je nju ozbiljno uvredio, i vidim ja da Maji nije lako, a njoj smeta što on ne reaguje, nije počela još da štipa, još ga ne voli kao Janjuša - rekao je Vladimir Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još