I DA JE MARKO NAIŠAO, NE BI ME BIO BLAM: Maja Marinković i Čorba ponosni na vrelu akciju, udružili snage protiv Janjuševića! (VIDEO)

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković.

- Majo, da li si se nadala da ćete Janjuš zateći u akciji sa Čorbom?

- Znala sam da neće doći u tom trenutku! - komentarisala je Maja.

- Zabole je da li je Janjuš tu ili nije, ona bi to uradila, rekla je da je boli k*rac da li je Janjuš tu! Pričaj, nemoj da budeš lažov! - rekao je Đedović.

- I da je naišao ne interesuje me, možda bi mi bilo neprijatno! Nemam poštovanje, ni drugi nisu imali poštovanje prema meni! Nije me blam da ima seks pred bilo kim, a tek pred njim, ne zanima me, svi parovi to rade u Beloj kući, ne vidim zašto se diže frka oko nas, samo smo malo ekstremniji, priznajem to - rekla je Marinkovićeva.

- Ti si očekivala da će Janjuš imati mnogo veću reakciju, kao kada si otišla da pričaš sa Čorbom, pa je on napravio frku, ti si mislila da će on imati reakciju mnogo veću, tvojim ulaskom u vezu sa Čorbom! - rekla je Sandra.

- Mene boli k*rac, pokazaću da sam najbolji i najgori - rekao je Čorba.

- Janjuše, kako bi reagovao? - upitao je voditelj.

- Isto, realno bih izašao, ali vidi Milane, da ti kažem, izašao bih da je bilo ko drugi. Ne kapiraju pojedini poentu priče! - rekao je Janjuš.

- On je izgubio moje poštovanje, nemam trunke emocije prema njemu, ne zanima me više! Žao mi je, ali je tako! Ja mnogo dobro pamtim i neke stvari nikada ne zaboravljam - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još