Željko i Jovana nisu više zajedno

0

Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli su ljubavnu vezu. Pre petnaestak dana stavljena je tačka na jednu od najlepših ljubavnih priča koja je trajala skoro tri godine.

Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli su ljubavnu vezu. Pre petnaestak dana stavljena je tačka na jednu od najlepših ljubavnih priča koja je trajala skoro tri godine, prenosi Blic.

Ni veridba, niti zajednička želja da svoju ljubav krunišu brakom nije uspela da nadvlada nesuglasice koje su poslednjih meseci potresale njihov zajednički život.
Kada je u subotu uveče na koncertu u Varaždinu Željko zapevao: “Ljubavi, mi smo mnogo toga hteli zajedno, samo ovo nismo smeli, nikada; nije smelo da se desi da ja tebe, a ti meni izgubiš” – njegovo lice nadvila je senka tuge. Kraj bine nije bilo Jovane koja ga je uvek pratila na koncertima.

Nakon nastupa Željko je davao autograme obožavateljkama, slikao se sa ljudima koji ga vole, a najteže mu je bilo kada je nekoliko devojaka prišlo i pružilo mu poklone. Poklone za Jovanu. “Dajte ovo svojoj zaručnici i puno je pozdravite”, poručile su mu, a on je samo duboko uzdahnuo.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.