STAVILA SAM BOTOKS U ČELO, BIĆU SUPER BAKA: Goca Božinovska progovorila o trudnoći snajke Bojane Rodić

Jedna od trenutno aktuelnih tema u medijima jeste priča da će folk pevačica Goca Božinovska postati baka. Ona je progovorila o svom sinu Mirku Šijanu i odnosu sa budućom snajom Bojanom Rodić, ali i priznala da je radila botoks, kako bi se osvežila pred dolazak unuka.

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu - kaže Goca i dodaje:

- Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba - kaže pevačica.

Buduća snaja Goce Božinovske Bojana Rodić rođena je sestra Cecine snaje Bogdane Ražnatović, a ove dve pevačice, sudeći po Gocinoj izjavi, nisu u kontaktu.

- Ceca mi još nije čestitala. Polako, ima vremena, snaja je trudna tek mesec i po, čestita se kad se beba rodi živa i zdrava. I ja sam Ceci unuka čestitala preko poruke, tek kad se rodio, to je normalno - otkriva Goca.

- Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - priča folkerka i otkriva da planiraju venčanje pre rođenja deteta.

- Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - kaže Božinovska.

Pevačica je u kontaktu sa snajinom mamom, dok se sa ocem još uvek nije upoznala.

- Čula sam se sa Bojaninom mamom, poželele smo jedna drugoj da nam unuče bude zdravo i srećno ceo život. Sa njenim tatom se nisam upoznala, polako, još je sve sveže, ovih dana ću - priča pevačica i kaže da su joj mnoge kolege čestitale.

- Prvi mi je čestitao Đani! Baš se obradovao, a potom mi je i mnogo njih, mojih najbližih, poželelo sreću - kaže Goca.

Izvor: Alo.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još