BOGDANOVA ĆERKA ODUŠEVLJENA CECOM RAŽNATOVIĆ: Srejović upoznao pevačicu sa bivšom ženom i naslednicom

Ceca Ražnatović upoznala je bivšu ženu i ćerkicu svog novog dečka Bogdana Srejovića, saznaju domaći mediji. Folk zvezda se sa bivšom suprugom svog dragog, Zoranom Tasovac, srela na rođendanu njihove ćerkice Iskre. Na proslavi je bio i Zoranin dečko, pevač Saša Kovačević.

- Bogdan je odmah rekao Ceci da je u odličnim odnosima sa bivšom ženom. Iskazao je želju da ih upozna jer se sa bivšom redovno viđa i čuje zbog ćerkice, na šta je pevačica odmah pristala. Dogovor je bio da se sretnu na Iskrinom sedmom rođendanu u restoranu čiji je Srejović menadžer - kaže izvor blizak pevačici.

On dodaje da se pevačica iznenadila kada je u restoranu videla Sašu Kovačevića i njegovu dugogodišnju devojku Zoranu Tasovac.

- Ceca se godinama druži sa Saletom. On dolazi na njene porodične proslave i veoma su bliski. Preko njega je i upoznala Zoranu. Kada je shvatila da je ona Bogdanova bivša žena bila je u pozitivnom šoku. Sedeli su sve četvoro zajedno za stolom, lepo su se družili i ispričali. Ceca i Bogdan su ih zamolili da ne pričaju nikome da su njih dvoje u vezi i oni su krili tajnu sve dok Cecu i Bogdana nisu uhvatili paparaci - objašnjava izvor.

On dodaje da je svima čudno što se svi lepo slažu:

- Mnogi su u šoku kada vide da Ceca, Bogdan, Zorana i Saša sede zajedno. Navikli su da bivši supružnici ne mogu očima da se vide i da se bivša žena i devojka mrze, ali kod njih to nije tako.

Izvor tvrdi i da je Srejovićeva ćerka oduševljena Ražnatovićevom.

- Mnogo joj se svidela tatina nova devojka. Bogdan nema običaj da devojčicu upoznaje sa ženama sa kojima se zabavlja, tako da ovo pokazuje da su Ceca i on u ozbiljnoj vezi. Ne odvajaju se, stalno su zajedno i lepo se slažu. I Svetlana je odmah zavolela devojčicu, tako da mislim da će svi oni odlično funkcionisati zajedno.

Zanimljivo je i da je Ceca već upoznala dečka sa Anastasijom i Veljkom.

- Ceca je Bogdana upoznala sa decom kada je on bio gost kod nje u kući i predstavila ga kao svog dečka. Anastasija je Bogdana znala i ranije jer imaju iste prijatelje, dok ga je Veljko prvi put video i rekao mu je da ima lepo ime. Oni se ne mešaju u mamin izbor, a oboje su srećni jer je ona napokon zaljubljena. Bogdan je upoznao i Lidiju, kao i Cecine najbliže prijatelje. On se odlučno uklopio.

Izvor: Informer.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još