SKANDAL U BELOJ KUĆI: Tara Simov progovorila o zadrugarki koja je zadovoljavala Kristijana Golubovića (VIDEO)

Tokom Igre istine u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Dragana Mitrović postavila je pitanje Kristijanu Goluboviću.

- Kristijane, reci mi koja su po tvom mišljenju tri najlošija čoveka u "Zadruti 4"? - upitala je Dragana.

- Po mojim shvatanjima, ima mnogo neiskrenih, dvoličnih, pokvarenih, ali najgore su te devojke koje dozvole seks, da dozvole da ih momci povrede, pa ih vole, pa ih ližu. Nekad i Neca, kad ne poštuje starije, izgubi kompas, pa vređa starije od sebe i na loš način izaziva. Monika je loša po sebe, zna da bude jako bezobrazna, ta njena razmaženost, večeras sam je pitao kako je, rekla mi je da nije dobro, verovatno zato što nije nominovana, sad će akumulirati to, onda će se obrušiti na mene, da plače, nije dobra za sebe, ni za društvo oko sebe. Da se ne vraćam sad na ove devojke što prave ovakve incidente, koji su sa seksualnim završecima, Minu, Miljanu, Maju, sada i Aleksandra pljuje, pa liže. Ali ja znam koliko voli Filipa, pa očekujem da padne hoklica, onda Care možeš da je voziš. Tri najgore ličnosti, ima dosta, evo, kada pogledam, i Erminica je jako zlonamerna što se tiče komentara, došla je da pravi nerede, pa uvije u papir. Sećate li se sa onim pićem, kada je došao Maca, nije odgovorila na jaka, tri ili četiri pitanja. Njena uloga je da napravi darmar, to je legitimno i takve su bile Maja Nikolić, Vendi, Mića, takođe je i on, ne sada loš, ja sam sa svima imao zavadu, pa se pokažem i agresivnijim, umorio sam se da se brecam. Slobodno me opletite verbalno, pa ćemo opet da se zezamo. Mića uvek nekako dođe, smatram ga lošim, jer uvek nešto iskorišćava vaše izjave, vaše jadikovke, poverenje, okrene da vas pre ili kasnije naruži. Dođeš sa nekim poštovanjem, manirom i opet povratiš kontakt sa mnom, video si, ja ne držim toliku netrpeljivost, uvek se mi džarkamo, ni juče nisam hteo da skočim kada si opsovao Čorbu, neka i mali orlić dobije krila, a ne na najvećim krilima orla da leti. On je iz paba, to smo označili kao poseban rezervat, i Maju sam mogao da branim večeras. Smatram i Boru lošim, jer ne možeš voljenoj osobi, ženi, sve ono da kažeš. Ako mislite da je ta veza kao što su Maja i Janjuš, to je jako apsurdno... Tara se malo ugasila, ti s vremena na vreme podbodeš Paulu, sa mnom si dobra, pa loša. Rekla mi je Ivana da ne bi volela da dođemo u istu onu situaciju - rekao je Kristijan.

- Kada je bila ona svađa, ja sam rekla bolje da ne kažem ko je tebi pu*io ku*ac i zato je Ivana meni to rekla, ja nisam htela da komentarišem tu temu, onda je Vladimir rekao da imam pravo da zamolim, Mića mi je rekao da nisam ja produkcija da odlučujem o čemu će se pričati ili ne. Ja sam rekla da neću da se svađam sa tobom, obećala sam mojima. Ivani sam rekla da mi nikada to nisi rekao - pričala je Tara.

- Rekla si toj osobi, slušali smo te ženo pomno! - ubacio se Vladimir Tomović.

- Ti si rekla da si obećala toj osobi da nećeš da komentarišeš tu temu! - dodala je Sandra Rešić.

- Ja ne mogu da pričam od vas! - urlala je Tara i počela da histeriše i baca sve što je stigla, pa je napustila Belu kuću.

- Jesi li ti ta osoba kojoj je obećala? - upitao je Kristijan Ša.

- Ne, jesi li normalan, ma kakvi, ne komentarišem ja to - tvrdio je reper.

- Aleksandra, nemoj da kažeš - dobacila je Ivana Aleksandri.

Zadrugari su komentarisali u glas ovu temu, pokušavajući da uvide gde je zapelo oko ove burne tajne.

- Đedoviću, ti hoćeš da kažeš da je Tomović bio zlonameran, pa je rekao Tari to da je bacila ljagu na oženjenog čoveka? - upitao je Kristijan.

- Rekao sam: "Tara, bacaš ozbiljnu ljagu i optužbe na čoveka" - rekao je Tomović.

- Ja sam odmah rekla! To sam j*beno odmah rekla! - urlala je Tara iz petnih žila.

U sve se umešao i Filip Car, kog je Milica Kemez optužila da je uznemirava, pokazivajući joj polni organ.

- Ja mislim da je trebalo da ustaneš i da kažeš... - započeo je Car.

- Ivana od koga si čula? - upitao je Lepi Mića.

- Od Aleksandre - odgovorila je Ivana.

- Ne, nije od mene došlo! Ti si rekla da mu je jedna zadrugarka pušila k*rac - tvrdila je Nikolićeva, a onda joj se Tara unela u lice.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.