Lasersko skidanje dioptrije

0

Razmišljate o laserskom skidanju dioptrije i imate mnogo pitanja? Odgovore će vam dati vrhunski oftalmolozi očne bolnice "Profesional"

Očna bolnica “Profesional”  je vrh oftalmološkog sistema “Profesional dr Suvajac” koji se gradi od 1994. godine kada je dr Gordana Suvajac otvorila privatnu očnu ordinaciju “OPTIK PROFESIONAL” u Novom Beogradu.

U oftalmološkom sistemu “Profesional” radi 49 zaposlenih od kojih su 12 oftalmolozi i među njima 2 doktora i 2 magistra medicinskih nauka, 3 oftalmologa koji leče isključivo decu (strabologiju), subspecijalisti za dijabet, glaukom, kontaktna sočiva…
Ostalo osoblje je srednji medicinski kadar, defektolozi, tehničari, administrativno-tehničko i prodajno osoblje, logistika…

Za 15 godina, “Oftalmologija Profesional se svrstala među vodeće oftalmološke kuće u Srbiji i regionu po stručnosti zaposlenih i po opremi kojom raspolaže, a pre svega po odnosu prema pacijentima.

Otvaranjem Očne bolnice “Profesional”, koja se prostire na 600m2 i raspolaže sa kliničkom dijagnostikom i vrhunski opremljenom operacionom salom, stvoreni su uslovi da se od 2009. godine rade i najsloženije operacije na oku u kliničkim uslovima.

U nizu brojnih usluga koje Očna bolnica “Profesional” nudi svojim pacijentima, ovom prilikom izdvajamo lasersko skidanje dioptrije.

Ova intervencija se vrši u Centru za refraktivnu hirurgiju koji je opremljen najnovijim i najmoćnijim EXIMER laserom za skidanje dioptrije i najnovijom dijagnostičkom opremom po principu revolucionarne Pentacam tehnologije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.