Lasersko skidanje dioptrije

Očna bolnica "Profesional"  je vrh oftalmološkog sistema "Profesional dr Suvajac" koji se gradi od 1994. godine kada je dr Gordana Suvajac otvorila privatnu očnu ordinaciju "OPTIK PROFESIONAL" u Novom Beogradu.

U oftalmološkom sistemu "Profesional" radi 49 zaposlenih od kojih su 12 oftalmolozi i među njima 2 doktora i 2 magistra medicinskih nauka, 3 oftalmologa koji leče isključivo decu (strabologiju), subspecijalisti za dijabet, glaukom, kontaktna sočiva...
Ostalo osoblje je srednji medicinski kadar, defektolozi, tehničari, administrativno-tehničko i prodajno osoblje, logistika...

Za 15 godina, "Oftalmologija Profesional" se svrstala među vodeće oftalmološke kuće u Srbiji i regionu po stručnosti zaposlenih i po opremi kojom raspolaže, a pre svega po odnosu prema pacijentima.

Otvaranjem Očne bolnice "Profesional", koja se prostire na 600m2 i raspolaže sa kliničkom dijagnostikom i vrhunski opremljenom operacionom salom, stvoreni su uslovi da se od 2009. godine rade i najsloženije operacije na oku u kliničkim uslovima.

U nizu brojnih usluga koje Očna bolnica "Profesional" nudi svojim pacijentima, ovom prilikom izdvajamo lasersko skidanje dioptrije.

Ova intervencija se vrši u Centru za refraktivnu hirurgiju koji je opremljen najnovijim i najmoćnijim EXIMER laserom za skidanje dioptrije i najnovijom dijagnostičkom opremom po principu revolucionarne Pentacam tehnologije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.