Otvorena kancelarija Centra za razvoj međunarodne saradnje

0

Centar za razvoj međunarodne saradnje otvorio je 19. marta 2011. godine, u Beogradu svoju Kancelariju za Jugoistočnu Evropu, čiji će cilj biti da realizuje programske akcije uobličene na dve panel-diskusije, koje je Centar organizovao prošle godine.

Centar za razvoj međunarodne saradnje otvorio je 19. marta 2011. godine, u Beogradu svoju Kancelariju za Jugoistočnu Evropu, čiji će cilj biti da realizuje programske akcije uobličene na dve panel-diskusije, koje je Centar organizovao prošle godine, kao i da pruža logističku podršku za sve buduće aktivnosti u vezi sa ostvarenjem ključnih načela zbog kojih je Centar za razvoj međunarodne saradnje i osnovan.

Kancelarija za Jugoistočnu Evropu će, pored toga, imati zadatak da u saradnji sa drugim nevladinim organizacijama, ali i državnim organima Republike Srbije, osmišljava konkretne predloge i strategije, koje će za cilj imati što aktivnije poboljšanje statusa Republike Srbije u međunarodnoj zajednici i njeno što brže priključenje najrazvijenijim zemljama Evrope.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.