RADU MANOJLOVIĆ ISKOPIRALE KIM KARDAŠIJAN I JELENA KARLEUŠA: Pevačica napravila opštu pometnju na društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović našla se u žiži javnosti nakon posta Jelene Karleuše da ju je Kim Kardašijan ponovo iskopirala.

Naime, najpoznatija starleta na svetu, je nedavno pozirala u neobičnom kombinezonu, te je Karleuša objavila kako ju je Kim iskopirala. Međutim, ubrzo su na društvenim mrežama počele da kruže fotografije ove odevne kombinacije ističući da ju je Rada ipak prva nosila. Nedugo nakon toga, Jelena je obrisala svoju objavu.

Naime, ispostavilo se da je sporni kombinezon Rada ponela još pre četiri godine, samo u drugoj boji.

Ona ga je nosila prilikom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića 2017. godine. Tada je privukla veliku pažnju javnosti, dok su mnogi negativno komentarisali njen stajlin govoreći da nema stila.

Međutim, kako je planetarno popularna Kim obukla skoro identičan kombinezon, nastao je opšti haos na društvenim mrežama.

Rada je podelila veliki broj snimaka i fotografija koje su joj poslali njeni fanovi ističući da se veoma zabavlja dok sve to gleda i čita.

Lepa pevačica je u komentarima istakla da ne misli da je Kim iskopirala bilo koga i da kostimi nisu u potpunosti identični, ali je takođe priznala i da joj veoma imponuje poređenje sa osobom kao što je Kim.

- Ja bih stvarno da završavamo polako sa ovom temom, ali svetski mediji prosto ne prestaju da pišu, pa je red da se ispoštuju. Ovoga puta, stigli smo do Turske. Hvala još jednom svima - napisala je Rada vidno raspoložena.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još