TRAŽIM BESKRAJNO POŠTOVANJE: Dušica Jakovljević iskreno o karijeri, deci i emotivnom životu

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da joj je 2020. godina dobrog donela. Pre svega je ponosna na ćerku i sina, Anđelu i Ognjena, koji su ispunili sva njena i očeva očekivanja.

- Nekoliko stvari je zaslužno da na početku ove godine blistam. Prvenstveno je nalet samopouzdanja od kako sam operisala grudi koje sam želela odavno. Prihvatila sam sebe na potpuno drugačiji način. Sa druge strane, ponosna sam na decu koja izrastaju u sjajne ljude. Što su i ovu školsku godinu sami organizovali na najbolji mogući način. Zajedno sa ocem i sa mnom su sve postigli – govori Dušica i dodaje:

- Mama sam koja mnogo dopušta, ali i mnogo traži za uzvrat. Tražim beskrajno poštovanje, poverenje. Oni moraju da imaju svoje tajne, kao što smo i mi imali, ali isto tako vrlo brinem šta se i kako dešava u njihovom životu. Ne moram ništa da čačkam, jer mi sve govore. Rešavam ljubavne probleme njihovim prijateljima. U mojoj kući su svi oni dobrodošli, uvek neko prenoći. Anđeli sam poželela da za rođendan pripremim bakljadu, kao i performans koji su joj osmislili njeni drugari. Poklonila sam joj sliku koju je uradio jedan naš ulični umetnik, tako da smo spojili strast i neprolazne vrednosti. Lako je danas kupiti majicu, džemper ili parfem, ali mislim da ovo ima neku posebnu težinu – iskreno kaže Jakovljevićeva koja ističe da se susrela sa sujetom u novinarskom poslu, ali ne u velikoj meri kao njene kolege.

- Ima sujete u poslu, ali to više slušam od drugih kolega. Bilo mi je važno da sam čista sama sa sobom, spremna da svima dam savet i pomognem. Postojali su trenuci kad god bih ja nekome nešto zamerila ili rekla, to se često shvatalo fatalno. Neke osobe su sa druge strane smatrale i da je u redu da prema meni tako pristupe. Uvek su govorili „sa Dušicom je lako, ona je uvek nasmejana“ i mislili su da mene nikada ništa ne može da pogodi. To je samo reagovanje na tuđi bezobrazluk kada se pređe mera pristojnosti – poručuje voditeljka koja svaki put u rijalitiju "Zadruga" izgleda drugačije.

- Moj frizer je pre svega zaslužan za to i ne znam kako crpi inspiraciju. To je ta beskrajna mašta, vedar pristup životu. Dosta sam naučila od njega – zaključuje Dušica Jakovljević.

Dušica ne krije da je emotivno ispunjena i zadovoljna osoba:

- Zadovoljna sam i srećna sam u svakom smislu. Mislim da mi je ova godina na samom početku ispunila neke velike želje.

Izvor: Blic.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još