KOPIRA ME, ODVRATNA JE: Ana Korać osula paljbu po Maji Marinković (VIDEO)

Bivša zadrugarka Ana Korać pred kamerama žestoko je oplela po nekadašnjoj cimerki Maji Marinković.

Otkako se u Belu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje između nje i Ane Korać. Naime i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

- Kada je ona ušla, šokirana sam bila... Toliko nekog da kopiraš... Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam... Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još odvratnija - bez dlake na jeziku rekla je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i Anin verenik David Dragojević. On je šokiran Majinim eksplicitnim snimcima u "Zadruzi".

- Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona... Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav seks – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu - rekao je David u emisiji "Premijera".

Izvor: Kurir.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još