UŽIVAJU U SEDAM POZA: Žene otkrile šta najviše vole u krevetu

Zadovoljavajući seksualni život ključan je za čovekovo zdravlje i sreću. Postoji mnogo zabavnih poza koje parovi mogu da isprobaju, a ponekad se događa da se dobre poze preskaču zbog svakakvih saveta o fantastičnim orgazmima i kama-sutra pozama koje većini i nisu tako lake.

Sedam žena iskreno je progovorilo o pozama u seksu koje su im omiljene. Na kraju se ispostavilo da su sve te poze o kojima se danas piše, a za koje u većini slučajeva morate da budete pravi gimnastičar, i dalje daleko od omiljenih većini žena.

Među ovim ženama klasici su dobili najviše glasova. Evo šta su rekle o svojim najdražim pozama:

Misionarska poza

- Svako naziva misionarsku pozu dosadnom, ali ljudi koji tako misle sigurno nešto pogrešno rade. Smatram da je to jedna od retkih poza koje zapravo omogućavaju dubinski orgazam zahvaljujući svoj toj stimulaciji klitorisa.

Žena gore

- Momci uvek žele da budu oni koji imaju kontrolu i zato uglavnom žele da budu na vrhu. Zamenite pozicije, za promenu vi preuzmite kontrolu nad seksom i pružite im neverovatan pogled i besplatan šou. Pustite ženu da se popne na vas i učini šta želi, a onda to možete i vi.

Predigra

- Nemojte pogrešno da me shvatite, ponekad je brzopotezni seks bez ljubljenja jako seksi, ali nema ničega poput ljubljenja i malo žestoke predigre što može da stvori fenomenalnu atmosferu i zagreje oba partnera. Kod mene zahvaljujući predigri, orgazam je znatno intenzivniji. Predigra, ljudi! Ne zaboravite na to!

Obrnuta kaubojka

- Većinu vremena s partnerom upražnjavam seks nakon večere kad se najedem i kad mi je stomak naduven. Tada bih radije da mi gleda zadnjicu, nego da mu je moj naduveni stomak ispred nosa. Dakle, obrnuta kaubojka mi dopušta da zaboravim na sve to jer me gleda otpozadi. Mogu da uživam ​​u sebi, a da se uopšte ne osećam samosvesno.

Kašika

- Pre svega, lenja sam. Sve što treba da učinite je da jedva podignete nogu i pustite partnera da vodi igru. Ruke su mu slobodne da dodiruju moj klitoris, a to je za mene još bolje. Zapravo u ovoj pozi mogu napola da spavam i da postignem orgazam. To je moj ideal.

Kolena uz grudi

- Svaki muškarac s kojim sam ikada spavala je u nekom trenutku seksa stavio moje noge preko svojih ramena, ali radije bih da gurne moja kolena prema mojim grudima između naših ruku. Još uvek naginje moju karlicu do pravog položaja, ali dopušta duboku penetraciju, što je dobro za oboje.

"Na stolici"

- Ovo je Netflix ozbiljno 'kulerskog' seksa. Dok gledate televiziju, on sedi na kauču, vi sedite na njemu i samo lagano poskakujete gore-dole. To je trostruki dobitak: trenirate noge, svršite i ne propuštate ni minut "Igre prestola".

Ivor: 24Sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još