IZBOR ZAVISI OD NOVCA I PLANETA: Koji su idealni automobili za svaki horoskopski znak?

Koje automobile biraju, kako se odlučuju za boju i o kojem super automobilu sanjaju je istraživao veliki broj astrologa.

Kažu da na izbor automobila, naravno pored dubine džepa, više od svih reklamnih spotova, marketinških trikova utiče znak u horoskopu. Koliko je to i u vašem slučaju tačno pokušali smo da istražimo spajajući rad mnogih astrologa koji su se bavili ovom temom iz više uglova, počevši od vrste automobila koji kupujemo, boje, pa sve do super automobila iz mašte.

Tako Ovan, Lav i Strelac, a reč je o takozvanim "vatrenim znacima Zodijaka" koji ništa ne prepuštaju slučaju, koje su jake ličnosti, uvek se trude da dobiju šta žele, vole agresivnije automobile, ekstravagantnije... Biraju većinom vozila sa više konjskih snaga, brže, upadljivije, teže personalizaciji vozila. Njihov izbor je "bmv", "alfa romeo", "honda", "mazda"...

Vole i terenska vozila poput "lend rovera", "džipa" i "tojote"... Omiljene boje su i crna, bordo, crvena, narandžasta ili žuta, ali i tamnoplava i ljubičasta. Automobil o kome najviše sanjaju i voleli bi da ga imaju je "lamborgini".

Blizanac, Vaga i Vodolija, takozvani "vazdušni znaci", su intelektualni, komunikativni, skloni su apstraktnom razmišljanju, umetničke duše... Njihovi izbori su "sitroeni", "renoi", "seati", "subarui", "miniji". Vodolija će izabrati svetloplavi, Blizanac najverovatnije žuti, a Vaga svetlozeleni ili bež automobil. Super automobil po njihovoj meri bi bio "jaguar" skladnih linija.

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe su emotivne, imaju svoj svet, intuitivne su i u skladu sa tim biraju i vrstu automobila. Tako će Rakovi koji su porodično orijentisani birati neki prostraniji automobil sa većim gepekom. Tu dolaze razne varijante "forda", "opela", karavani... Škorpije preferiraju sportske automobile pa, ako već ne mogu da kupe automobil iz snova biraju manje, ali brže automomobile poput "golfa turbodizela", "reno megana", "forda fokusa". Ribe vole svoje automobile. Nisu im samo puka sredstva za vožnju pa je njihov izbor često "mercedes" ali i "fijat 500", "mini", "opel korsa"... Škorpija nema dileme kad je boja u pitanju jer 90 odsto bi izabralo crnu. Rakovi belu ili srebrnu, a Ribe, poznate sanjalice vole sve nijanse koje ih podsećaju na dubine mora, jezera - od plavih do nijansi tamno zelenih. Njihov automobil iz snova bio bi neki "maserati", "korveta"...

Najizbirljiviji su kad su automobili u pitanju Jarac, Bik i Devica. Takozvani "zemljani" horoskopski znakovi su praktični, strpljivi, proračunati, uporni. Konvencionalni su. Tako biraju i automobile: proverene, pouzdane, ekonomične.

Kupuju "folksvagene", "tojote", "volvoe", "audije", "škode", "suzukije", "pežoe", "opele", "mercedese"...

Spremni su često da prihvate novine, koje smatraju jako naprednim i nečim neizbežnim, pa ako se još odnose i na ekonomičnost nemaju dilema, pa su među prvim kupcima hibridnih, električnih vozila.

Vole sve vrste terenaca. Boje su crna, siva, metalik, vatreno crvena, braon. Automobili iz snova su im "ferari" i "porše".

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još