Stiven Tajler sa ćerkom Liv na premijeri filma "Super"

Baš liče Stiven Tajler, frontmen benda Aerosmith, i njegova ćerka, uspešna glumca Liv Tajler, zar ne? A nisu znali da su otac i ćerka dok Liv nije napunila deset godina, jer je majka krila tu činjenicu od nje…

Evo ih sada na premijeri filma “Super”, u kome Liv igra jednu od glavnih uloga. Saznajte više o ovoj lepotici, a potom pogledajte i trejler filma “Super”!

Lepa Liv ima interesantnu životnu priču… Rođena je 1. jula 1977. godine u Njujorku, s prezimenom Randgren, jer je njena majka bila u braku sa Todom Randgrenom kada se Liv rodila. Njena majka, model Bebe Bjuel, imala je osmomesečnu vezu sa Stivenom Tajlerom kada je bila u braku sa Randgrenom. Liv je saznala da joj je otac Stiven Tajler iz popularne grupe Aerosmith kada je imala deset godina. Tada je njena majka već bila razvedena od Randgrena i Liv je promenila prezime.

Od malih nogu Liv gradi dve karijere – kao model i kao glumica, u čemu joj je otac pomagao otvorivši joj vrata velikih modnih agencija i poznatih časopisa. Ipak, posvetila se glumi, gde je ime posebno izgradila zahvaljujući ulozi u filmu Bernarda Bertolučija “Ukradena lepota” (Stealing Beauty). Pojavljivala se u mnogim muzičkim spotovima, posebno u spotovima grupe Aerosmith (pogledajte gore spot za hit “Crazy”), a proslavile su je i uloge u serijalu “Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings), “Armagedon” (Armageddon)…

Posle duže veze, Liv se venčala sa Rojstona Langdona, frontmenom grupe Spacehog, s kim ima sina Majla. Međutim, ovaj dugogodišnji par se razveo 2008. godine, a od tad Liv krije privatan život.

Pogledajte trejler najnovijeg filma sa Liv Tajler “Super” čiju režiju potpisuje Džejms Gan.

 

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.