CECA RAŽNATOVIĆ UPOZNALA BOGDANOVU PORODICU: Pevačica otišla u Kragujevac na krsnu slavu svog dečka

I dok su svi pomislili da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otputovala na Kipar zbog video snimka koji je podelila sa pratiocima na Instagramu, istina je pak drugačija.

Naime, snimak je objavila jer su joj kumovi poslali kako izgleda njeno omiljeno letovalište za vreme zime, a Ceca je danas posetila Kragujevac, rodno mesto njenog izabranika Bogdana Srejovića.

Porodica njenog dečka slavi krsnu slavu Sveti Jovan Krstitelj, te je tim povodom Ceca posetila Bogdanovog oca, Miloša Srejovića, inače nekadašnjeg sportistu.

Ovo je ujedno bio i povod da se Ceca upozna sa porodicom svog izabranika, sa kojim je već dva meseca u ljubavnoj vezi.

U trenutku kada je u medijima objavljeno da Ceca ima novog dečka, oglasio se Miloš, koji je ljubavnu vezu svog sina prokomentarisao na sledeći način:

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - rekao je Miloš Srejović za beogradske medije i dodao:

- Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - rekao je nekadašnji atletski šampion.

Izvor: Blic.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.