PORAŽEN SAM KAO ČOVEK: Dragan Petrović Pele otkrio kako su mu studentkinje saopštile da će prijaviti Miku Aleksića

Naš proslavljeni glumac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragana Petrović Pele otkrio je kako su mu njegove studentkinje Iva Ilinčić i još jedna mlada glumica, koja nije poznata javnosti, saopštile da će optužiti Miroslava Miku Aleksića, čuvenog profesora glume, za seksulano uznemiravanje.

- Ja sam saznao u subotu uveče. Moje dve studentkinje, Iva Ilinčić i još jedna koja nije u javnosti, ali je moj student, pozvale su me i rekle da imaju nešto da mi kažu, ali ne preko telefona - kroz suze naravno. Insistirao sam da mi kažu o čemu se radi i da se nađemo odmah, i tada sam sve saznao. One su mi rekle, a onda sam krenuo da guglam i listam naslove i bio sam malo je reći zatečen. Poražen sam kao čovek, poništen, katatoničan - gledate u jednu tačku. Još uvek ne može taj adrenalin da spadne i dovede se u neku normalnu - rekao je Pele u emisiji "Uranak" na televiziji K1, a potom dodao da sa Mikom nije imao kontakt:

- Nisam nikad imao kontakt sa njim u smislu kakav je koji student, ali mene to nije zanimalo, niti je on o tome prčao. On nije bio mag za decu. Od toga se sada pravi fama, ali to nije tačno. Pedagogija u glumi, to je potpuno nešto drugo i razlikuje se od glume. Nije isto biti profesor glume i glumac. Ono što sam čuo za Aleksića je da je bio strog i to je to, nijednog trenutka nisam pomislio da se takve stvari dešavaju tamo. Sad ima različitih polemika oko FDU-a, mi imamo svoj plan i program po kome se radi kao visoko obrazovna ustanova. Najbolje bi bilo da studente pitate da vam kažu kako je na FDU, moji časovi su otvoreni za sve - rekao je glumac.

Izvor: Blic.rs
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još