IZNENAĐENI SMO, NISMO OČEKIVALI: Jelena Bin Drai iskreno o četvrtoj trudnoći

Jedna od najbogatijih Srpkinja u Arapskim Emiratima, Jelena bin Drai (41) je u blagoslovenom stanju i čeka četvrto dete. Ovoj vesti najviše su se obradovali najmlađi članovi porodice, ćerka Asja, kao i sinovi Hilal i Hamdan, kao i suprug, uspešni biznismen Said.

- Nakon tri deteta, ideju o tome da imaju još dece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka četvrto dete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savetima lekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od osam sati, trudila se da vreme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način. Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka. Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u celom svetu, te nije mogla da se kreće u meri kojoj je želela. Neke planove je zbog trudnoće rešila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih devet meseci vredno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla - objašnjava izvor koji je upućen u život ovog para.

Jelena bin Drai za domaće medije kratko je rekla:

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena, a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska četvrtog člana, kaže:

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - iskreno poručuje Jelena koja je veoma poslovno ambiciozna, pod njenim patronatom nalazi se lanac kozmetičkih salona, modni brend, humanitarna organizacija, nekoliko vrtića i klinika. Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Oni su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. sina Hilala i 2013. Hamdana.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenabindrai/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.