SVAKA ČAST DEVOJKAMA NA HRABROSTI, ALI NE BIH SVU LJAGU SVALILA NA MIKU: Milena Pavlović Čučilović iskreno o aferi "Aleksić"

Glumica Milena Pavlović Čučilović gostovala je u jutarnjem programu, te ispričala kako su izgledali njeni dani u školi Miroslava Aleksića, i pored toga što je pružila podršku Mileni Radulović i Ivi Iličić, istakla je i da Miki ne treba mi da sudimo.

- Čula sam se sa jednom prijateljicom koja se ne bavi glumom i koja je samo tri meseca bila kod Mike u školi, pride je bila odlučna i rekla da neće tome da prisustvuje. Bilo je baš potresno kad mi je rekla: “kao da mi je neko sada izvadio skelet iz detinjstva i stavio ispred mene, da se suočim sa njim”. Mi moramo svi da znamo da kao bića uvek imamo pravo da kažemo jedno kvalitetno "ne" u bilo kom smislu i situaciji. Ona je rekla da je Mika u jednom trenutku tražio da skinemo u gaćice i brushaltere i rekao: "To ćete raditi stalno u garderobama, presvlačićete se negde iza, sa drugim dečacima, kolegama". To je i jeste u našem poslu i danas tako. Ali je možda za te godine bilo preterano. Ja se stvarno pola stvari ne sećam, znam samo da nas je terao da se umivamo, sećam se toga da mi kaže kako hodaš na štiklama, a ja u tom trenutku hodam na maminim cipelama, jer nisam imala svoje. Ja sam se oblačila tada kao dečak, nisam imala cipele, on jeste terao da dolazimo u suknjama. Ali su nas i na Akademiji učili da nosimo suknje i to nam je bila uniforma, tako da on nas je pripremao u tom smislu za budućnost, ne možemo da kažemo da su njegove metode bile skroz uvrnute - ispričala je naša glumica i dodala:

- Dešava se da se ovakve teme stavljaju u prvi plan jer se u državi nešto događa i prikrivaju se stvari. Svaka čast devojkama koje su hrabro iznele sve u javnost, apsolutno podržavam to, ali ja ne bih svu ljagu svalila na Miku Aleksića, kad bih mogla stala bih sada u njegovu odbranu. Neko treba da stane u odbranu, razumete? Zato što neko treba da stane, nismo mi ti koji treba da sudimo. Podržavam svoje koleginice i strašno je šta su doživele. Ali znam mnoge slučajeve gde su mnogi ljudi bili osuđivani pre samog suđenja, gde su ostali bez igde ikoga, niko nije hteo da stane uz njih, a na kraju se ispostavilo da nisu krivi - rekla je glumica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1 Televizija-Printscreen/Youtube

Pogledajte još