SLOMILA ZOLI SRCE: Ana Bulatović u suzama priznala da i dalje voli oženjenog klavijaturistu (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima odgledan je snimak sukoba Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole u sobi za izolaciju. Zoli nije bilo jasno kako je Anu sramota da se ljubi sa nekim u rijalitiju, a nije je bilo sramota da bude sa oženjenim muškarcem pre rijalitija.

- Ona meni predstavlja stavove ovde neke, da ne može da se poljubi u rijalitiju, da je ta sramota. A mnogo je teže to što je izjavila za svoju prošlost, nego to. Ušli smo u tu neku raspravu - rekao je Zola.

- Ja sam rekla da nisam došla u rijaliti da tražim momka - pravdala se Ana.

- Da je Anđelo muva, da li bi se ovako koprcala? - pitao je Vladimir Tomović.

- Što sad mene ponižavaš? - pitao je Čolić.

- Objasni mi sada razliku, Tomoviću - dodala je Bulatovićeva.

- Objasniću ti večeras i zašto si folirant - odgovorio je Vladimir.

- Folirant si, Ana - dodala je Matora.

- Previše morališeš. Emocija nema kontrolu! - nadovezao se Lepi Mića.

- Ja mislim da Ana želi da obriše svoju fleku iz života do kraja rijalitija. Fleku koja se zove seks sa oženjenim, koji ima decu, ne može da opere do kraja života. Zola, oženi se, napravi decu, da bi joj se svideo - dobacio je Tomović.

- Ja se ne perem. To što sam uradila, uradila sam. Da, jeste kontradiktorno onom što pričam. Ja sam se tada bila zaljubila, takva sam, srljam, ovde neću da srljam, jer sam naj*bala! Mi nismo imali samo seks, posle je bilo užas! Ja možda imam malo primitivne stavove, ali tako je - govorila je Ana kroz suze.

- Ana, ti si rekla da klavijaturista tebe i dalje voli. Da li ti njega i dalje voliš i zato ne želiš u novu vezu? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- On meni ne treba u životu. Nisam se oporavila od toga - odgovorila je Ana.

- Da li je u redu da ja to prvi put danas saznajem? Trebalo je da mi kaže to. I ja sam njoj rekao da nisam ravnodušan prema Miljani još, ali sam bar rekao. Ja sam prema Ani sto posto iskren, ona nije. Smeta mi što nije rekla da i dalje gaji emocije - zamerio je Zola.

- Ja to držim u sebi da ga volim, neću da pričam nikom! - plakala je Bulatovićeva.

- Zola, ne zameraj joj to, vidiš da se kida, pusti je - dobacivala je Jovana Tomić Matora.

- Zaigrala si se sa Zolom, nisi se nadala da će ovako da bude - rekla je Sandra Rešić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još