DEMANTOVALA GRADSKE PRIČE: Sanja Marinković progovorila o navodnoj aferi sa Duškom Tošićem

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Duško Tošić, pored supruge Jelena Karleuše i ljubavnice Ane Jovanović, viđao i s razvedenom voditeljkom koja ima gledanu zabavnu emisiju na televiziji s nacionalnom frekvencijom, gradom je prostrujala informacija da je u pitanju Sanja Marinković.

Kako tvrde izvori, oni su se videli tri puta početkom leta prošle godine.

Tim povodom voditeljka emisije "Magazin In" na televiziji "Pink", oglasila se danas i rekla da nije imala ništa s Tošićem.

- Ko je ova voditeljka? Ne misle valjda na mene? Ne znam ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo-zdravo - rekla je Sanja, a kada joj je preneto šta se priča među estradom, njenim kolegama, ali i po gradu, bila j izričita da s fudbalerom nikad nije imala blizak odnos.

- Dečka ne poznajem! Samo na zdravo-zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe. Neko je nešto pomešao, ja nisam ta voditeljka - tvrdi Sanja, koja je pomenula i Duškovu ženu.

- Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljka i nemam više komentar na te laži i izmišljotine - zaključila je Sanja Marinković.

Iako Marinkovićka tvrdi da nije bila u šemi s fudbalerom, izvor blizak njemu za domaće medije je rekao da on nije želeo da ulazi u dublji odnos s voditeljkom i od prvog dana joj je jasno stavio do znanja da je to što se dešava između njih samo prolazna avantura. Kako dalje piše "Kurir", Duško se juče ceo dan pravdao ženi da s voditeljkom nije imao ništa, dok je s ljubavnicom prekinuo svaki kontakt.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još