NISU MU POMOGLI DUPLIRANI GLASOVI: Stefan Šebez izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je otišao do sobe za izolaciju da pozove takmičare nominovane za izbacivanje, Lazara Čolića Zolu i Stefana Šebeza, i isprati ih do sale za fizičko, gde su odigrali duel za izbacivanje.

Po čitavaoj sali bili su postavljeni papiri u obliku golova. Zola i Šebez su dobili i loptice, koje je trebalo da provlače kroz golove i to nosevima.

Duel je počeo, a zadrugari su bodrili svoje cimere. Na samom početku igre Šebez je bio ubedljivo bolji od Zole.

Igra se završila, a pobedu je odneo Stefan, te su njemu duplirani glasovi.

Voditelj je saopštio zadrugarima rezultate. Jedan takmičar osvojio je 32% glasova, dok je drugi osvojio 68% glasova.

Zola je dobio 68% glasova, dok će Šebez napustiti rijaliti imanje u Šimanovcima. Miljana Kulić je prva pritrčala Šebezu da se pozdravi sa njim, a zatim stu stigli i ostali zadrugari.

Stefan je po izlasku otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, koja je obavila intervju sa njim.

- Poremetile su me svađa i ono na Novoj godini, kada su mi ukrali ono što sam dobio od svoje porodice. Jako sam vezan za njih. Kao da su mi od njega ukrali. To je neko sa namerom uradio da me iznervira - rekao je Šebez.

- Štagod da sam radio unutra, nisam se folirao. Dragana mi se dopala tada bila, ona je najlepša u kući. Ona se sada rasplakala, nije mi svejedno što plače. Nisam očekivao njene suze. Malo se tu pogubila. Rekao sam joj da ćemo se videti. Izvinjavam se Draganinoj porodici na onim svađama, to mi nije na ponos. Žao mi je jako - priznao je Stefan.

- Zadovoljan sam, bio sam skoro pet meseci. Sto bih ofarbao u crveno, da bude manje tenzije, negative. Crvena sluti na radost, to bih promenio. Što se mog učešća tiče, ta svađa, sve ostalo to sam ja - istakao je Stefan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još