VIĐALA SAM GA DVA PUTA GODIŠNJE, TO SAM MU ZAMERALA U SVAĐAMA: Milica Pavlović progovorila o odnosu sa svojim ocem

Pevačica Milica Pavlović nedavno je progovorila o mnogim temama o kojima do sada nikada nije pričala za javnost.

- Sada se osećam kao boginja, drago mi je da sam ovde, da se zahvalim ljudima na podršci, da prethodnu godinu zaboravimo, a proslavimo ovu novu. Dobro sam iskreno. Kada vidimo šta se dešava sramota je da kažem bilo šta drugačije, šta mi fali, živa sam, zdrava sam. Ja mnogo volim svoj grad, svoje ljude, nemam problem da kažem da sam iz okoline Leskovca. Ja i dalje držim rekord tamo. Jeste najteže upeti tamo odakle potičeš, do juče ste bili iz kraja, pili kafu, kratali se ovde, onde, ali u mom slučaju to nije slučaj - rekla je Milica, a potom se prisetila svog detinjstva:

- Moje detinjstvo je bilo dobro, veselo, odrasla sam na selu. Danas deca ne znaju šta znači trčati po travi, ukrasti trešnju komšiji, zahvalna sam Bogu što sam odrasla kako jesam. Nedostajalo mi je da u tom momentu dok je otac stalno radio u Švajcarskoj, da dođe malo češće. Sve porodice se okupe, a tebi otac dođe dva puta godišnje. Rekla sam mu, naročito u tim svađama porodičnim, on kaže: "Jesam, ali si imala sve što si poželela". Nije njima lako, moj otac je dobar čovek i ja mu ne zameram, ranije sam tako pričala. Ali danas opet ne bih ništa menjala. Pokušala sam tamo da živim, ali nisam mogla da izdržim taj sistem, ljudi su zatvoreni za socijalni život, nemaš prostora da udahneš i živiš život punim plućima. Tamo imaš vremena samo za posao, viđanje sa prijateljima moraš da ugovoriš dve nedelje ranije. Ja sam se spakovala i došla u Beograd da upišem fakultet, moj otac je mislio da se šalim.

Milica je potom otkrila kako su je vaspitavali baka i deka.

- Moj deka mene odveze na autobusku stanicu, sednem na autobus, dođem do Beograda, imala sam tačno novca da dođem od stanice do Slavije gde je bila škola i pevanja. Meni su deka i baka bili najveći oslonac, oni su bili takav oslonac, da se opet rodim sve bih isto, oni su starog kova, a modernizuju se uz vas. Ispravljaju ono što su pogrešili sa svojom decom i uče se. Nije sramota reći da sam odrasla u selu u okolini Leskovca sa bakom i dekom. Ne mogu da kažem da je tata najsrećniji što sam ja danas pevačica. Ali bi više voleo da mu ćerka ima posao od osam ujutru do ne znam koliko popodne - ispričala je pevačica, a potom otkrila sa kim priželjkuje duet:

- Ono što je moja velika želja, ja sam zaljubljena u Nešinu boju glasa, u taj vokal i imam veliku želju da imam duetsku pesmu sa Nebojšom Vojvodićem. Najveći baškiš sam dobila za pesmu "Baja papaja" bio je osamnaesti rođendan u Crnoj Gori - otkrila je Pavlovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još