VI STE MOJE BLAGO: Neda Ukraden uputila emotivnu rođendansku čestitku unučićima (VIDEO)

U porodičnom domu pop zvezde Nede Ukraden danas je poseban dan.

Naime, popularna pevačica putem profila na društvenoj mreži Instagram uputila je emotivnu čestitku svojim unučićima, bliznakinjama Nedi i Aleksandri koje danas slave deveti rođendan, i unuku Dušanu, koji je rođen istog dana dve godine kasnije.

Takođe, Neda se posebno zahvalila ćerki Jeleni i njenom suprugu Predragu Peci Minoviću na predivnim naslednicima koje su joj podarili.

- Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan. Nikad strašnija zima, ni sneg nije padao kao tog 25. januara pre devet godina kad su se rodile moje unuke Aleksandra i Neda i unuk Dušan pre 7 godina. Ali nikad veća radost i sreća u mojoj duši i u našem domu nije ušla kao kad su oni ušli u naše živote. Babini anđeli, neopisivo ste moje blago, inspiracija, motiv i smisao naših života. Draga moja Jeco, majčina heroino, moj dragi zete, hvala vam za ove najvrednije dragulje, najlepša bića koja nas svakim danom obogaćuju i usrećuju! Da nam budu dugo, živi, zdravi i srećni - napisala je Neda uz video napravljen od porodičnih fotografija, a nakon njene objave usledile su čestitke prijatelja, kolega i fanova, koji su mališanima poželeli dug i srećan život.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: neda.ukraden/Instagram

Pogledajte još