PIJAN ZA VOLANOM: Aca Lukas platio kaznu od 70 hiljada dinara i dobio zabranu upravljanja vozilom

Pevač Aca Lukas moraće da plati 70.000 dinara kaznu jer je sinoć upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, a osim toga dobiće i sedam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Njegov menadžer Saša Mirković potvrdio je informacije do kojih su mediji došli:

- Platio je 70.000 dinara zbog upravljanja automobilom u alkoholisanom stanju. Kazna iznosi 60.000, a kada se dodaju sudski troškovi, iznosi ukupno 70.000 dinara. Dobio je 14 kaznenih poena, kao i zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od sedam meseci - rekao je Mirković.

Podsetimo, Aca Lukas priveden je prošle noći u policijsku stanicu, nakon što je ga je zaustavila rutinska kontrola, a folk pevač odbio da se podvrgne alkotest kada su ga zaustavili policajci na Banjici, da bi potom pobegao.

Organi reda su domah obavestili sve patrole o ovom incidentu i Lukas je brzo lociran i zaustavljen na teritoriji Rakovice. Tada su ga odveli u stanicu policije na Paliluli gde je ustanovljeno da je u krvi imao 0,95 promila alkohola.

- Jeste, priveden sam, imao sam malo više alkohola u krvi. Bio sam u policiji, oni su radili svoj posao. Kao i svaki drugi građanin, nema nikakve razlike. Laž je da sam bio bahat i da sam govorio ružne reči policiji! - rekao je Lukas.

Izvor: Telegraf
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još