MISLIO SAM DA ĆU UMRETI NA BETONU, LJUDI SU VIKALI "IZDRŽI": Jovica Putniković otvorio dušu o teškoj saobraćajnoj nezgodi

Bivši zadrugar i bivši verenik aktuelne zadrugarke Maje Marković, Jovica Putniković krajem septembra prošle godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

Jovica je imao višestruke prelome i povrede, preživeo je nekoliko operacija, a oporavak i dalje traje. On se sada prisetio svih detalja tog kobnog dana kada je bio na ivici smrti.

- Ne bih sad da pričam celu situaciju, generalno je bilo ovako. Krenuli smo na vožnju motorima i ja sa tri ortaka smo krenuli da pretičemo kolonu. Tu je auto izleteo, radio polukružno, direktno sam udario u njega. Tada sam se onesvestio. Posle par minuta sam se probudio, ležao sam na zemlji, sreća da je Požarevačka bolnica bila blizu, mislio sam da ću umreti tu na betonu. Sve vreme sam bio svestan i čuo sam drugare koji mi govore: "Izdrži, Jovice, izdrži!" - pričao je Jovica i dodao:

- Glava mi je bila na betonu, imao sam kacigu, samo sam video ruku, na kojoj je bila rukavica, i video sam kost koja je iskočila. Nisam mogao ništa da pomerim. Nisam bio svestan gde mi je ruka, gde mi je noga. Teško sam disao, jer su mi dva rebra polomljena, rekao sam "Umirem, gotovo, to je to!" Mislio sam da neću izdržati, bio sam siguran da neće Hitna pomoć stići na vreme, mislio sam da me lažu kada su govorili da pomoć stiže. Koleno mi je bilo smrskano, butna kost na dva mesta, potkolenica, nadlaktica, ključna kost, lopatica, druga ruka, jedino mi je druga noga bila dobro, ali sam imao hematom na kičmi, pa nisam osećao ni drugu nogu. Nisam osećao bol, verovatno zbog adrenalina - ispričao je Putniković.

Izvor: Srbijadanas.com/Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još