NAŠAO SAM PRAVAC, U NJEMU TI NE POSTOJIŠ: Lazar Čolić Zola stavio tačku na odnos sa Miljanom Kulić (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, sinoć su prvi put razgovarali nakon skandaloznog raskida, a onda im se pridružio i Vladimir Tomović koji im je dao savete za dalji život u Beloj kući.

- Ovakva ostani do kraja! Bez uvreda, ljudska, šala, zezanje, klipovi. Treba ovakva da budeš - rekao je Tomović

- Trebamo biti ok jedno prema drugom, ali nikako posebno približavanje. Našao sam sebi pravac u kom mogu da ostanem do kraja ovde. Sve ostalo, neke ozbiljne priče, ja to ne mogu - dodao je Zola.

- Ako ti budeš diskvalifikovana, onda si najveća jadnica! - rekao je Lazar.

- Ja sam kraljica! - odgovorila je Miljana.

- Zola je napravio grešku, i sam je kriv što se za vezu od dva meseca više žrtvovao nego za dve godine sa tobom. Zakleo sam se, nikad više o ovome! - rekao je Tomović.

Kada je Tomović otišao, Miljana i Zola su nastavili i završili svoj razgovor u ekonomskom dvorištu.

- Odoh ja na spavanje, nemoj da imaš teorije zavere da ti ja želim loše. Znam kako razmišljaš kad nismo zajedno. Da sam ono veče dobio priliku da puštam muziku, ti bi napravila haos. Imam fobiju od prošle sezone, našao sam pravac kojim se vodim. U tom pravcu ne postojiš ti! Ako si ti u tom pravcu, idemo u p.m. Bez obzira na to što možda misliš da nije tako, jeste. Ne možemo da donesemo jedno drugom dobro. Voleo bih da te vidim u nekom drugom svetlu, da svima dokažeš ko si i šta si. Znaš da si najjača. Govorim ti to iz najbolje namere - pričao je Zola.

- To je to - rekla je Miljana.

- Nema šta, to je to - govorio je Čolić.

Oboje su se složili da žele da ove sezone ne budu diskvalifikovani, a Kulićeva je poručila i da želi da smrša. Čolić joj je poručio da će biti kraljica ako to ostvari.

- Laku noć - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.