DOLAZI NOVA ULOGA U TVOM ŽIVOTU: Luna Đogani uputila emotivnu rođendansku čestitku majci Anabeli Atijas (FOTO)

Popularna pevačica Anabela Atijas danas puni 46 godina, a prvu rođendansku čestitku uputila joj je ćerka Luna Đogani putem društvene mreže Instagram.

Malo posle ponoći, pobednica rijaliti šou programa "Zadruga 2", na svom profilu podelila je zajedničku fotografiju sa ženom koja ju je donela na svet i napisala joj emotivnu poruku.

- Srećan rođendan, mama. Želim ti zdravlje, mir i sreću! U ovoj godini dolazi nova uloga u tvom životu i sigurna sam da će sve promeniti. Teška je prethodna, možda bude i još teže u budućnosti, ali kad pogledaš oko sebe i vidiš okice koje te uvek i zauvek vole, sve prođe - napisala je Luna.

Podsetimo, tokom treće sezone popularnog rijalitija majka i ćerka su se žestoko sukobljavale zbog Anabelinog protivljenja Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem. Atijasova se u više navrata javno odrekla svoje starije naslednice i tvrdila da joj nikada neće oprostiti. Međutim, ubrzo nakon napuštanja imanja u Šimanovcima Đoganijeva se verila sa svojim izabranikom i saznala da je u drugom stanju, te da će početkom leta na svet doneti devojčicu Miu, što je zaraćene strane ponovo zbližilo.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još