NOVA SEZONA "NA VEČERI KOD...": Saznajte koje poznate ličnosti će nas pustiti u svoje kuhinje (FOTO)

Na prvom programu RTS uskoro kreće emitovanje nove sezone kulinarskog šou programa "Na večeri kod..." u kojem nam poznate ličnosti otvaraju vrata svojih domova i pokazuju kakvi su kuvari i domaćini.

Sanja Vučić, Ivan Mihailović, Ivana Peters, Zorana Pavić, Milan Gromilić, Niggor, Boris Pingović, Aleksandra Bursać, Veljko Kuzmančević, Ana Stanić, Tijana Dapčević i Bojan Vasković učesnici su druge sezone originalnog šou programa "Na večeri kod". Svake nedelje, jedno od njih će gledaoce pustiti u svoj dom i daće sve od sebe da gostima priredi nezaboravnu večernju zabavu.

Poznata "Uraganka" i ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, Sanja Vučić, sa osmehom priznaje da je kuvanje vežbala specijalno za potrebe emisije:

- Inače, ne kuvam mnogo. Imala sam veliku pomoć svog najboljeg druga iz srednje škole i koristili smo neke mešavine ukusa koje su za mene do tada bile neobične. Mislim da se mojim gostima svidelo, videćemo...

Tokom 12 epizoda emisije imaćemo ekskluzivnu priliku da vidimo kako poznati žive, kako se snalaze u kuhinji i u ulozi domaćina kada im u goste dođe šest vrlo zahtevnih, takođe poznatih osoba, koje očekuju kako ukusan obrok, tako i dobru zabavu.

Za razliku od većine postojećih kulinarskih takmičarskih programa u kojima se jedni drugima suprotstavljaju pojedinci, ovo je borba dva tima od po 6 poznatih. Timovi "So" i "Biber" bore se za nagradu od milion dinara koju će donirati u humanitarne svrhe - Prihvatilištu za decu Beograda.

- Taj humanitarni momenat je svakako najvažniji, on nas je sve i okupio, ali jako mi je drago i što se družimo međusobno i što smo jedni drugima priredili te slatke momente u kojima smo se svi opustili i uživali zajedno - kaže Ivana Peters.

Radost druženja i kuvanja, kao i sreću zbog dobrog dela koje zajedno čine za decu, nemoguće je ne primetiti kod svih učesnika. Zato, pripremite se da uživate u dobrim receptima, smehu i zabavi - "Na večeri kod..." kreće uskoro!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još