Herbafast u Soho baru

0

Rođendan Herbafasta, i potpisivanje ugovora sa Fashion Selection-om.
Sreda, 23. mart 2011.

Najveći modni događaj u regionu „Fashion Selection“ i prozvod „Herbafast“ sklopili su jednogodišnji ugovor o saradnji, pokroviteljstvu, u beogradskom „Moon in Soho“ restoranu, te su pomenute dve nedelje mode dobile pun naziv 18.„Herbafast Fashion Selection“. Ugovor su potpisali direktor modne agnecije „Select“ Nebojša Grnčarski i doktor Predrag Moskovljević iz „Herbafasta“.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo zajedno proslaviti modno punoletstvo i promovisati kvalitet, energiju, ženstvenost i zdrav život – naglasili su direktor najbolje modne agnecije „Select“ Nebojša Grnčarski i doktor Predrag Moskovljević iz „Herbafasta“.

Nakon potpisivanja ugovora, „Herbafast“ je tortom proslavio i svoj peti rođandan u kojoj su uživali svi prisutni među kojima su bili predstavnici svih naših medija, te brojne istaknute poznate ličnosti, Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, Zoran Kesić autor emisije „Fajront Republika“, potom dobro nam poznata tv lica Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović, te spisateljica Isidora Bjelica i mnogi drugi.
Ovogodišnji 18.“Herbafast Fashion Selection“ počinje 4. a završava se 18. Aprila. Održaće se na eksluzivnim lokacijama u našoj prestonici, Kristalna sala Doma vojske, „Space“ u šoping centru Ušće i Pozorištu na terazijama, a svoje najnovije kolekcije za proleće-leto predstaviće naši najbolji dizajneri i brendovi. Ovog proleća jedinstveni modni koncept „Fashion Travel“ održaće se od 7. do 10. Aprila u Sloveniji u Termama Olimia.

Foto: Mirjana Ristić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.