Jovana Janković i Saša Đorđević sve oštro demantuju, ali...

Jovana Janković, voditeljka Televizije "Pink", i Saša Đorđević, bivši košarkaški reprezentativac, i dalje demantuju da su u vezi, piše "24 sata", uprkos fotografiji koja je obišla medije i pričama njihovih poznanika.

- Muka mi je od svega. Totalna je budalaština povezivati me sa tim čovekom. Ne znam odakle su potekle te priče, u tome nema istine. Ako neko kaže da sam bila neverna, moraće to da potkrepi i dokazima - rekla je voditeljka i naglasila da prošli vikend nije bila kod Saše u Milanu, kao i da nema ništa s njim, piše "24 sata".

Saša Đorđević, koji je u dugogodišnjem braku (15 godina) i ima dve ćerke, za list "Sportski žurnal" je takođe demantovao da je u vezi sa voditeljkom:

- Benigne fotografije i bombastični naslovi ne zaslužuju nikakav drugi komentar osim jednog, konkretnog - čista izmišljotina! Svima pomenutim u priči napravljena je velika šteta i nepotreban nemir u životu.

Đorđević nije štedeo ni novine koje su pokrenule priču...

- Moram da priznam da zvuči interesantno i krajnje privlačno za maštu samih autora tekstova, verovatno i dela njihove čitalačke publike. Ali, na žalost istih, potpuno je netačno i lažno.

Jovana Janković i Saša Đorđević su se uglavnom viđali u društvu njenog tadašnjeg verenika Željka Joksimovića. Međutim, 22. februara, nekoliko dana nakon veridbe, izašli su u klub "Cinema" u društvu Gorana Karića i Mije Zečević, kada je i nastala sada već kontroverzna fotografija.

- Ni Jovana ni Saša nisu planirali da se desi to što se desilo. Jednostavno, zaljubili su se jedno u drugo. A ljubav je kao grom, ne bira gde će da udari! - objašnjava Jovanina drugarica za "Blic", koja ni sama doskora nije znala šta se dešava jer je popularna voditeljka svoja osećanja krila od svih.

"Blic", takođe, piše da Jovana Janković i Saša Đorđević planiraju uskoro da počnu da žive zajedno u Beogradu.

Šta je istina - videćemo...

Foto: N. Kostić, "Blic"

Pogledajte još