Drugi, virtuelni Career Paths 30. januara: Stručnjaci savetuju kako da kvalitetno ostvarite svoje profesionalne potencijale

Virtuelni edukativni sajam “CPC SEE 2021-ONLINE” održaće se 30. 01. 2021. godine. Na sajmu ćemo biti u prilici da, uz pomoć stručnjaka, saznamo kako da kvalitetno ostvarimo profesionalne potencijale.

Ovom prilikom, održaće se i dva panela, prvi na temu novonastalih trendova u inovaciji i internalizaciji obrazovanja, koji će moderirati Dolly Predović (profesorka na Bocconiju) i na kojem ćemo imati priliku da čujemo Francisca Marmoleja (savetnika za obrazovanje Katarske fondacije za nauku, obrazovanje i razvoj zajednice), Elspeth Jones (profesora emeritusa Internalizacije višeg obrazovanja na Leeds Beckett Univerzitetu u Velikoj Britaniji) te Riccarda Donadona (suosnivača H-FARM-a).

Na drugom panelu koji nosi naziv "Tvoja karijera je naš cilj – iz studentske perspektive", koji će moderirati Ea Crnić (Career Paths student) govornici su Milena Đuričić (suosnivačica i voditeljka sektora u Videomitu), Tanja Golešić (predsednica uprave Jimmy Choo), Eric Villency (direktor Villency Grupe) i Sebastian Suhl (direktor Trussardija).

U sklopu programa održaće se i dve radionice, prvu će voditi Goran Vlašić, profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a drugu, na temu "Razmišljanje bez ograničenja", direktor Crealize gmbH-a, Jacob Fatih. Na kraju programa učesnici će imati priliku da čuju iskustva studenata koji su studirali u inostranstvu.

Svi zainteresovani konferenciju mogu pratiti na linku: www.careerpaths.eu.

Više informacija o CPC inicijativi i konferenciji možete saznati na sledećem linku: www.careerpaths.eu.

Pogledajte još