Lepa Brena ne ide u Osijek

0

BEOGRAD, 24. mart 2011. (FoNet) – Estradna zvezda Lepa Brena odlučila je da otkaže koncert u Osijeku koji je bio planiran za 26. mart u dvorani "Gradski vrt" zbog pritiska dela hrvatske javnosti

BEOGRAD, 24. mart 2011. (FoNet) – Estradna zvezda Lepa Brena odlučila je da otkaže koncert u Osijeku koji je bio planiran za 26. mart u dvorani “Gradski vrt” zbog pritiska dela hrvatske javnosti.

“Želeli smo da iz najbolje namere održimo koncert za grad Osijek i Studentsku zadrugu. Nažalost, naš koncert nije naišao na podršku koja je potrebna za organizaciju i koncert je poprimio političku dimenziju u kojoj mi ne želimo da učestvujemo. Izvinjavam se svim fanovima, ali ne želim politiku na svojim koncertima“, izjavila je Lepa Brena.

Veterani Domovinskog rata protestovali su u Osijeku zbog koncerta popularne pevačice, piše Blic.

“Mi ćemo u subotu doći pred dvoranu i preduzeti sve legalne korake da se te večeri koncert Lepe Brene ne održi. Doći će nas dosta i pred ulazima u dvoranu ćemo pevati svoje, a stajaćemo kod svih ulaza“, rekao pre nekoliko dana predsednik Saveza udruženja dobrovoljaca Borislav Barišić.

Na protestu neki od demonstranata nosili su plakate na kojima pevačica pozira u stilizovanoj uniformi srpske vojske s početka devedesetih.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.