Lukić: Predstavili smo Srbiju na pravi način

BEOGRAD, 24. marta 2011. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić ocenio je da je dolazak premijera Rusije Vladimira Putina na utakmicu tog kluba velika čast i da su crveno-beli "na pravi način predstavili Srbiju".

"Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da predstavimo Srbiju i mislim da smo to uradili na pravi način. Ne samo Crvena zvezda kao klub nego i oni ljudi koji su došli na stadion i onako dočekali premijera Rusije", rekao je Lukić agenciji Beta.

Premijer Rusije juče je prisustvovao drugom poluvremenu utakmice između mladih timova Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga koja je završena nerešeno 1:1.

Tom prilikom je od Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladimir Putin na poklon dobio dres sa brojem jedan, repliku pehara Kupa evropskih šampiona koji je Zvezda osvojila 1991. godine i kopiju freske Belog anđela iz srednjevekovnog manastira Mileševa. Od Džudo kluba dobio je kimono sa grbom Crvene zvezde.

"Velika je čast upoznati se s Putinom i provesti neko vreme u razgovoru s njim. Spremili smo poklone koje smo uspeli da mu damo i nadamo se da će ga oni podsećati na boravak u Beogradu i u Crvenoj zvezdi", dodao je Lukić.

Vladimira Putina na stadionu Crvene zvezde dočekalo je 24.860 ljudi, a njegovim ulaskom u svečanu ložu utakmica je na kratko prekinuta. Domaći navijači počeli su tada da pevaju melodiju ruske pesme "Kaljinka", upalili su baklje i razvili pozdravne parole na ruskom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.