SEKSI IGRICE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Ko vam je idealni partner?

Mnogi se nadaju da će nam predstojeća 2021. doneti nešto bolje od prethodne godine, a astrolozi su proverili čemu se svaki horoskopski znak može nadati u seksualnom životu, kakve bi nove stvari trebalo isprobati i koji su mu idealni partneri.

Ovan

Ovnovi su rođene vođe, a ove godine bi za promenu mogli da puste drugu osobu da preuzme kontrolu u krevetu i tako otkriju neke nove užitke. Idealan partner za njih je Strelac.

Bik

Bikovi obožavaju seks, a ove godine bi mogli da postave cilj da vode ljubav svaki dan. Čini vam se mnogo? Ako je iko spreman prihvatiti tako naporan izazov to su Bikovi. U tome će im najbolji partner biti izdržljivi Lav.

Blizanci

Blizanci bi ove godine mogli poželeti malo prljavog razgovora i s partnerom podeliti svoje vruće fantazije bez cenzure. U tome će se najbolje snaći još jedan Blizanac, Vaga ili Vodolija.

Rak

Kreativni i inventivni Rakovi će se ove godine pronaći u igranju uloga. Mogli bi postati seksi vojnik, učiteljica, astronaut ili što god da im se svidi u trenutku zanosa. Partner u vrućim igricama je ovde tajanstven, ali astrolozi predviđaju da već imate u vidu idealnu osobu.

Lav

Lavovi obožavaju seks, pa im astrolozi savetuju da nabave priručnik i uživaju u raznim zanimljivim pozama. Ako ih vidite, možete ih i ponoviti. U tome će vam najbolji partner biti drugi Lav, ali i vatreni Ovnovi ili Strelci.

Devica

Device očekuje eksperimentisanje sa seksi igračkama. Ove godine biste se mogli ponovo spojiti s nekim od bivših ljubavi s kojima su nekad letele iskre, a dobri partneri za Device su i Bik i Jarac.

Vaga

Nema puno toga što senzualna Vaga ne želi isprobati, a ove godine bi ih mogao zaintrigirati grupni seks. Idealni partneri su Ribe, Škorpije i Rakovi.

Škorpija

Ako još niste isprobali BDSM, 2021. je idealna godina za to. Škorpije privlači sve što ima ukus zabranjenog, opasnog ili pomalo zastrašujućeg. Osim drugih Škorpija, idealni su vam partneri Riba i Rak.

Strelac

Avanturistični Strelčevi puno vremena provode napolju, pa nije ni čudo što im astrolozi predviđaju puno seksa pod vedrim nebom. Na plaži, na kampovanju, na nekom javnom, ali skrovitom mestu- izbor je na vama. Partneri koji će im se u tome rado pridružiti su Blizanci, Vaga i Vodolije.

Jarac

Jarčeve ove godine čeka manje seksa, ali to ne znači da im neće biti zabavno. Isprobaće vlastite granice, ali i partnerove, s puno maženja i izazivanja, no neće svaki put otići do kraja. Takve će igrice učiniti seks još posebnijim. Idealan partner za Jarca je Ovan.

Vodolija

Ekscentrične Vodolije će upotrebiti maštu i voditi ljubav bilo gde osim u spavaćoj sobi. No bez brige, postoji puno drugih prostorija u kući koje ćete poželeti da istražite na novi način. U tome će vam najbolje odgovarati Jarac, Devica i Bik.

Ribe

Strpljive i produhovljene Ribe isprobaće razne vežbe disanja i tantrički seks. Najbolji partneri za njih su Lavovi, Strelac i Ovnovi.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još