ZASITILI SU SE, MOJ SIN JE IZNAJMIO STAN U BEOGRADU: Biljana Dragojević otkrila detalje raskida Ane i Davida

Vest da je rijaliti par David Dragojević i Ana Korać stavio tačku na svoju ljubav odjeknula je medijima, ali i na društvenim mrežama. Njih dvoje još nisu govorili o razlozima raskida.

Ipak, progovorila je Davidova majka Biljana Dragojević koja je još uvek zatečena novonastalom situacijom.

- Nisu ni prvi ni poslednji koji su se razišli. Žao mi je što se tako desilo, plakala sam kad sam čula, bili su mi slatki i bili su skladan par, ali ljudi žive zajedno i mnogo duže i imaju decu pa se raziđu. Mogu da kažem da mi je zaista žao. Koliko ja znam, oni su bili 24 časa zajedno u Beogradu i uvek je bilo sve okej. Nisu imali neke svađe. Zašto je došlo do raskida ne znam jer još nisam uspela da sednem sa Davidom i da popričam. Ne mislim da je neka prevara u pitanju, ali ne znam razlog raskida. Čula sam svašta na društvenim mrežama, ali ne bih ništa da komentarišem dok ne popričam sa Davidom i ne saznam šta se ustvari desilo, ako uopšte želi da mi kaže. Mi imamo dobar odnos i verovatno će mi reći. Moguće je da se ljubav ugasila, ne verujem da je bilo mesta za neke prevare jer su bili non-stop zajedno. Možda su se zasitili i možda je ljubav utihnula između njih - kaže Biljana.

Ona je otkrila i u kakvom stanju se nalazi sada njen sin nakon raskida:

- Tužan je. Nije mu svejedno, ipak je on nju voleo kao i ona njega. To je bila velika ljubav i ne deluje da je baš nešto veseo, a pretpostavljam da nije ni ona. David mi je rekao da je odmah iznajmio stan u Beogradu. Tako da će za sada biti tamo, ne znam kakvi su mu dalji planovi. Ne živi više u onom stanu gde su zajedno živeli - rekla je Biljana dodavši da se nada da će se oni ipak pomiriti.

Izvor: Srbijadanas.com/Republika.rs
Foto: biljanadragojevic/Instagram

Pogledajte još