OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE: Kristijan Golubović jedva zadržao suze dok je govorio o pokojnoj majci! (VIDEO)

U toku je radio-emisija "Delegati", a jedan od gostiju bio je Kristijan Golubović, koji je govorio na današnju temu "Moral i prevara".

- Mojoj majci je danas rođendan, ovo je tužan dan za mene. Uvek se žalila da joj je hladno, ja se nadam da joj nije hladno - počeo je Kristijan sa knedlom u grlu.

- Iz mnogo razloga možeš prevariti voljenu osobu, nije to uvek stvar morala. Meni se desilo u vezi koja je trajala skoro tri decenije, ona mi je rodila sina, iz teranja inata sam napravio mnogo prevara i povređivao sam je, a to mi se vratilo mnogo gore. Kada se razbolela i kada smo napravili retrospektivu tih gluposti... Ona je bila majka mog deteta i za 27 godina je samo jednom to napravila, kada je otišla i ostavila me. Do kraja života mi nismo bili zajedno, tako da to i nije bila prevara. Kada je taj smrad poginuo, ona se pokajala za sve. Dogovorili smo se da zaboravimo jedno drugom sve, međutim, Bog je rekao svoje. To je moja najteža životna priča. Hvala bogu, sada imam srećan brak, najvoljeniju ženu, Ivanu, koju neću prevariti do kraja života - govorio je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još