OTAC KOJI MALTRETIRA MAJKU, OČEKUJE OD ĆERKE DA BUDE UZORAN GRAĐANIN: Zadrugari grcali u suzama zbog Aleksandrine potresne priče iz detinjstva (VIDEO)

Klip u kom Aleksandra Nikolić deli sa Minom Vrbaški svoju potresnu porodičnu priču, kako je na njene oči otac maltertirao i seksualno unemiravao majku, ona je grcala u suzama, pa napokon smogla snagu da izusti par rečenica i porodici:

- Mi smo se letos pomirili, ostali smo u dobrim odnosima, ali posle ovoga ne znam. Uvek je želeo da završim fakultet, zamišljao je drugačiju mene i nije mogao da me prihvati - rekla je Aleksandra kroz suze.

- Uopšte više ne žalim što nisam imala nekog pored sebe, meni su moji sve i oni će uvek biti tu za mene, najviše ih volim. Ja sam od strane majke izabrana da ostanem u toj kući - komentarisala je Mina.

- One moraju da znaju da to nije Aleksandrina ili Minina greška, nego njihovih roditelja. Meni je ovo strašno - rekao je Janjuš.

- Ovo je razlog što nikada nisam vređao Minu i Aleksandrino ponašanje. Otac koji je narkoman i maltretira majku, očekuje od ćerke da bude uzoran građanin - komentarisao je Vladimir.

- Nisam znao ovo, ja sam iz porodice gde otac nikada nije digao ruku na moju majku, žao mi je i zbog Mine i nje - rekao je Car.

- Evo, Majo, tvoj Taki je tebe mazio, a zamisli da je on tebi radio ono što je otac njima. Vidim sada grižu savesti kod nje - shvatio je Vladimir, dok je ona plakala.

- Aleksandrin slučaj je jedan od najgorih koji se može dogoditi jednom detetu. Dok je živa, te scene će joj ostati u glavi. Majke nisu dovoljno stručne da pomognu svojoj deci, one dodatno ispuste decu, zbog borbe za egzistenciju - analizirao je Đedović.

- Ja sam znao neke priče iz Aleksandrinog života, zato sam uvek stajao na njenu stranu. Ja sam na sebe ponosan kada čujem ovakve životne priče - pričao je Mića sa knedlom u grlu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još