IMAM POSLA SA BUDALOM OD DEVOJKE: Kenan Tahirović ponizio Rialdu Karahasanović (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući u Šimanovcima, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović razgovarali su o svom odnosu, a onda je usledila Rialdina burna reakcija.

- Ja ne znam šta se pisalo, i to da mi je Đole rekao da mu se sviđam, a posle svega vidim da imate jako lep odnos - rekla je Rialda.

- Bože, sa kakvom budalom od devojke ja imam posla! - rekao je Kenan.

- Više nemaš! - odgovorila je Rialda i otišla.

Nešto kasnije, tokom Igre istine Milica Kemez imala je pitanje za Rialdu.

- Čuli smo Kenanovu stranu, zanima me da se bavimo lepšim temama, pa me zanima Rialdino mišljenje o svemu. Šta je to što si ga ti slagala, kada te on pitao, i šta je to novo video napolju, dok je bio van? I da li je Matora kriva za vaš sadašnji odnos? Kako ćete dalje? - pitala je Milica.

- Ne mislim da je Matora kriva, ja sam juče to rekla. Ja mogu da shvatim da Kenan meni to može da zameri, i da je trebalo da reagujem drugačije. Matora i ja se družimo od početka, ja nikada te njene opaske nisam shvatala na taj način - dodala je Rialda.

- Da je bio muškarac, da li bi to isto bilo? Meni je Neca kao najbolji prijatelj, ono saopštio kada sma bila u rastrojstvu? - dodala je Kemezova.

- Da, da je muškarac, bilo bi drugačije. To za spolja ne znam, nismo pričale. Iako sam možda nešto rekla, ja ne znam, možda nisam doživela na taj način. Mada sam sigurna da ćemo da porazgovaramo. Možda njegove emocije nisu tolike. Boli me što se misli da ja vezu održavam po svaku cenu, ali on se meni svakako svideo. Mi provodimo 24 sata zajedno, i drugačije je na moje veze napolju. Svakako ćemo da pričamo, i drago mi je da me prvi put kao muškarac postavio na mesto. Uvek je sve bilo kilavo, nedorečeno... Kada ti za pet meseci, nisi nikakvu emociju pokazao za stolom, ti si odlučio da to uradiš kada me pet ljudi kanali, ustaneš kao šesti - komentarisala je Rialda.

Potom je Rialda imala pitanje za bivšeg dečka, Kenana Tahirovića.

- Zanima me zašto si rekao da je samo Sandra moj prijatelj, i koji je to razlog? Ermina je ušla pozitivno ka tebi, a negativno ka meni? Ta poruka? - pitala je Rialda.

- Otvorio sam, prelistao, i u trenutku kada sam video poruku, imao sam vremena pa sam odgovorio. Za Sandru to mislim od početka. Ja sam i na početku muvanja rekao sve to što znaš. Ja sam video šta je Ermina rekla na ulasku, i slagala je za bivšu devojku isto. Rekla je da sam ja gej, da nam je veza loša i ostalo. Priznajem da si se promenila, ali tako je bilo na početku - dodao je Kenan.

- Za bivšu je istina. Ja te novine imam kući, tačno znam koji je nadimak bio. Ona je bila u suknji nekoj, sećam se. Miljana to može da potvrdi - rekla je Ermina.

- Jesi li znao sve to Kenane? - pitao je Lepi Mića.

- Ne, saznao sam kada sam izašao - objasnio je Kenan Mići.

- Sinoć si rekla da je Kenan gej - dodao je Stefan Karić.

- Nisam! Ja sam to rekla u studiju. Njemu je preneto drugačije. Dajem mesečni honorar da nisam rekla da si gej. Samo sam rekla da je veza sranje, i da se Rialda i on peru od Rialdine seksualnosti - rekla je Ermina.

- Trpite sranja, da bi nešto opstalo. Izuzimam Sandru, jer sam videla da se družite. Ne znam na osnovu čega se družite vi ostale. Nataša, Ermina, Rialda... Meni to nije druženje, zato se ja ni sa kim ne družim - ubacila se Zerina Hećo potom.

- Meni je sve ovo Ermina rekla - pravdala se Rialda.

- Ja i Ermina smo pričali sinoć o svemu. I ja sam rekao da je čudno što je ovako hladno, a kada sam te pitao šta sve znaš o Kenanu, rekla si da je gej - rekao je Karić Ermini.

- Kladimo se u mesečni, ja znam šta sam rekla - dodala je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još