SVE PRISNIJI: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša završili u istom krevetu (VIDEO)

Iako su se tokom noći posvađali Tara Simov i Nenadu Aleksiću Ša ne mogu jedno bez drugog.

Oni su se sreli u garderoberu, gde Simova nije mogla da ostane imuna na šarm popularnog repera. Nakon toga, oni su se našli u krevetu, gde su nastavili da ćaskaju kao da se ništa nije dogodilo.

Ša ju je potom pozvao da mu priđe bliže, nakon čega je Simova ostala u šoku zbog zagrljaja koje, kako je rekla, retko dobija.

Tara i Ša, ovog jutra bili su prisniji nego inače, a nakon svađa, ali i pomirenja, njih dvoje su se još jednom osamili, gde su ćaskali na krevetu.

Oni su sve vreme šaputali, a sudeći po svemu, oni su razgovarali o svom odnosu, gde je Nenad u nekoliko navrata grebao bubicu kako se ne bi čulo o čemu razgovaraju.

I dok su ostali zadrugari spavali, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nisu prestali da se češkaju i maze u krevetu. Kada je Fran Pujas došao, i zatražio da legne u svoj krevet, Simova je legla u Nenadov, gde su nastavili da razgovaraju u šiframa.

Nenad ju je sve vreme češkao po kosi i mazio po licu, a zadrugarima je samo malo falilo da se poljube. Tara je sve vreme prilazila njegovim usnama dok je Nenad vešto izbegavao njeno unošenje u facu.

Šta će se desiti u nastavku, i da li će emocije među njima prerasti u nešto više, ostaje da se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još