ONA JE PSIHOPATA: Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora žestoko se sukobile (VIDEO)

Bivše emotivne partnerke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora danas su žestoko sukobile.

Tokom glasanja za najpromišljenijeg zadrugara, takmičari "Zadruge 4" birali su tri cimera kojima bi dodelili ovu etiketu.

Vladimir Tomović tokom svog izlaganja prozvao je Sanju, a potom se u sukob uključila Matora.

- Ja menjama iskaz, Sanja mi je bila na umu a ne Fran, nego ste me zbunili. Ona je ciljano pustila Matoru ovde jer je znala da će da napravi neku priču i ne pecaj se na sitne mamce, imam ja krupniji - rekao je Vladimir.

- Kako vas nije sramota, ja tebe nisam ni poznavala, a Matoru je udario kompleks jer sam ja nastavila, a ona je psihoapata! Vladimire, ti si ološ i ja nisam glupa i vidim kakvu mi smicalicu pravite. I kad dođe vreme, ja ću da kažem šta imam, a oni će videti tvoje pravo lice - rekla je Sanja.

- Ja nisam rekla šta sam imala, i znaš sve, a ja neću da pričam i ja ispadam psihopata jer ne želim da pričam, i kada bi progovorila bila bih gora od tebe, ali neću - reklla je Matora i dodala:

- Ti znaš da si pričala napolju da ćeš napraviti priču sa Franom, mogu da dokažem i znam da si u januaru... I zato ga spominjem šta si radila - vikala je Matora.

- Ona je meni rekla da ne opravdava honorar i ona se nikada neće otarasiti Anđela i te priče i sve ovo radi jer zna da ja imam emocije prema njoj - rekla je Matora.

- Ti mene komentarišeš, ti si meni nebitna ovde - rekla je Sanja.

- Ti znaš da te držim u šaci, i da imam poruke i žali se Čorbi kako ne znaš šta će da izađe na guglu - dodala je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još