Pavlović nastavlja do izbora novih organa kluba

BEOGRAD, 24. marta 2011. (Beta) - Generalni menadžer Košarkaškog kluba Crvena zvezda Mirko Pavlović rekao je u četvrtak da će nastaviti da obavlja tu funkciju do izbora novih ograna na skupštini crveno-belih.

Čelnici Sportskog društva Crvena zvezda nedavno su odlučili da se formira radna grupa koja će organizovati izbornu skupštinu kluba kako bi pomogli na putu ka izlasku iz krize.

"Tada je dogovoreno da nastavim da obavljam svoju funkciju i odgovaram za operativni rad kluba do izbora novih organa, kada ću podneti izveštaj o radu. Strateške odluke o daljem razvoju kluba donosiće novi organi nakon njihovog formiranja", navodi se u Pavlovićevom saopštenju.

On je dodao da će svoje aktivnosti u narednom periodu usmeriti ka ispunjenju tri osnovna cilja: razvoju mladih igrača, plasmanu u Jadranski ligu i finansijskom poslovanju u realnim okvirima.

Crveno-beli su ove sezone promenili trenera, pošto je nedavno umesto Mihaila Uvalina došao Saša Nikitović. Pored toga, klub su napustili Entoni Majls, Rikardo Marš i Strahinja Milošević.

Pogledajte još