SPAS ZA SRPSKI NAROD: Meridian posetio KiM i donirao najpotrebnije posle poplava

Uvek uz svoj narod u teškim trenucima!

Osim već dobro znanih iskušenja, a nedavno i pandemije, naši sugrađani na Kosovu i Metohiji danima se bore i sa opasnim poplavama. Najteža je situacija u centralnom području Pokrajine, kao i u Kosovskom pomoravlju, gde su u mnogim domaćinstvima usled izlivanja rečnih i bujičnih tokova oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom.

Kao i uvek kada je naš narod u nevolji, Meridian se ubrzo našao na licu mesta - u ugroženim naseljima opština Gračanica, Velika Hoča i Orahovac.

Kako bi se što pre prevazišle najkritičnije posledice izlivanja rečnih tokova i život koliko je moguće vratio u normalu, kompanija Meridian donirala je specijalne crpne pupmpe za ispumpavanje vode, koja je doprla do dvorišta i stambenih objekata.

- Od srca se zahvaljujem kompaniji Meridian na doniranim pumpama koje su nam nedavno bile najpotrebnije u ovoj, ali i ostalim pogođenim opštinama. Više i od materijalne pomoći, najviše raduje znak da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod - reči su predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića.

Ovo je nastavak višemesečne kampanje pomoći našim sugrađanima u južnoj pokrajini koju organizuje kompanija Meridian u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
7 komentara
 1. El Matador says

  Svaka cast neko ko nije zaboravio nase ljude na Kosovu

 2. Di maria says

  Ko će drugi nego Meridian ,ovo je slika koju gledamo već dug period ,pomogli su svimaaa

 3. Somi says

  Meridian vec dugo pomaze svima koji su se nasli u teskoj situaciji,sve pohvale..

 4. Zofa says

  Uvek sjajne akcije Meridiana tamo gde je pomoc najpotrebnija…samo tako nastavite,bravo.

 5. Dambo says

  Svaka cast za sve humanitarne akcije koje ste do sada organizovali,posebno hvala sto niste zaboravili nase ljude na Kosovu.

 6. Bane says

  Kamo sreće da se više kompanija uključi u ovakve akcije, da se pomogne našem narodu na Kosovu!

 7. Derek says

  Vise se kladionic ebave alcijama nego odredjene ekipe

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.