SPAS ZA SRPSKI NAROD: Meridian posetio KiM i donirao najpotrebnije posle poplava

Uvek uz svoj narod u teškim trenucima!

Osim već dobro znanih iskušenja, a nedavno i pandemije, naši sugrađani na Kosovu i Metohiji danima se bore i sa opasnim poplavama. Najteža je situacija u centralnom području Pokrajine, kao i u Kosovskom pomoravlju, gde su u mnogim domaćinstvima usled izlivanja rečnih i bujičnih tokova oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom.

Kao i uvek kada je naš narod u nevolji, Meridian se ubrzo našao na licu mesta - u ugroženim naseljima opština Gračanica, Velika Hoča i Orahovac.

Kako bi se što pre prevazišle najkritičnije posledice izlivanja rečnih tokova i život koliko je moguće vratio u normalu, kompanija Meridian donirala je specijalne crpne pupmpe za ispumpavanje vode, koja je doprla do dvorišta i stambenih objekata.

- Od srca se zahvaljujem kompaniji Meridian na doniranim pumpama koje su nam nedavno bile najpotrebnije u ovoj, ali i ostalim pogođenim opštinama. Više i od materijalne pomoći, najviše raduje znak da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod - reči su predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića.

Ovo je nastavak višemesečne kampanje pomoći našim sugrađanima u južnoj pokrajini koju organizuje kompanija Meridian u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još