NE VOLIM TE, NEĆU DA BUDEM SA TOBOM: Miljana Kulić u suzama molila Zolu da se pomire (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola tokom noći razgovarali su o svom odnosu.

- Razumem da ti je teško, ali to je propast za nas, haos! Napolju smo i nekako, mogli smo i korigovati, ali ovde druže, znaš i sama šta je. Ja sam i Ani rekao da sam ušao zbog tebe, ali šta ćeš sad, uvek se setim scene kada si me ovde ostavila kao najvećeg kera, to nikada neću zaboraviti, to je katastrofa. Ali ne želim više da budemo zajedno, volim majku najviše na svetu i ne želim da joj priređujem haos. Ne dozvoljavaš mi da priđem Željku, gde god me vidi, viče me, kažu mi da imam zabranu. Ja mogu da ti pomognem da izguraš, ali da budem u vezi, da pravimo debilčine, da se tvoj otac nervira, da ima pritisak, da moja majka ima problem, šta će nam to?! - rekao je Zola.

- Ti znaš da ja tebe volim i da ti voliš mene - rekla je Miljana.

- Sad da se pomirimo, bilo bi nam zanimljivo, jer dugo nismo bili zajedno, preksutra, navečer na "Pretresu nedelje" bi bio pakao. Udaraš mene, kreće haos! - rekao je Čolić.

- Lazare, hoćeš li da idemo u rehabilitaciju i da pričamo?! Molim te, hoću da te pitam nešto, je l' postoji mogućnost... Ja nikoga u životu nisam više volela kao tebe, ni za koga nisam bila spremna da se žrtvujem kao za tebe, svaki dan mi sve više i više nedostaješ, spremna sam da se promenim, obećavam - kukala je Kulićeva.

- Ništa ti ne verujem, obećavala si i ranije, pa nisi uradila ništa - bio je okrutan Lazar.

- Da li možemo da damo još jednu šansu, jedna svađa, prva svađa i završavamo za sva vremena? - upitala je Miljana.

- Ne možemo, jedino šta možemo je da se ponašaš normalno, tu ćemo pričati normalno, bićemo u okej odnosu, ali nismo zajedno, nema ljubljenja, nema odnosa, ničega, sve ostalo... Znaš šta, ti si sebična, da. Nemoj se pućiti. Da li možeš to? - rekao je Zola.

- Ne - rekla je Miljana.

- Onda te boli k*rac, realno - poručio je Zola.

- Je l' možemo dati šansu? - upitala je Kulićeva.

- Ne možemo, u vezi ne možemo biti, niti zajedno! Ovde ne možemo dati poslednju šansu, ne želim, za tvoje dobro i za moje, ako ti je cilj da izađem odavde sa nulom, reci. Ne samo što ću izaći sa nulom, nego ću praviti scene, kakvo tvoje obećanje?! Nećemo previše da se intimiziramo, shvati mene, ne žlim to! Da ti objasnim neke stvari, ništa nije... Zato se meni ne priča sa tobom, ne komunicira mi se sa tobom, tebi je u cilju da napraviš monstruma od mene, ne želim više, svaki dan ćemo imati torturu, prvo od tvoje majke, od ostalih. Ne želim šansu i da pričamo o pomirenju, nemoj da te to vređa, ukapiraj neke stvari! Dokaži mi ovde neke stvari, ti imaš potrebu da imaš odnose, da se ljubimo, ti pokaži na delima, ti nisi ništa pokazala - poručio je Čolić.

- Molim te daj mi šansu. Još jednu, da uradimo ono što smo pričali napolju, molim te me saslušaj, znam da nisi takav! Pokazala sam, izgubićeš me za ceo život, a niko te neće voleti kao što te ja volim! Ti znaš koliko ja tebe volim! Ponašaću se normalno, neću ništa da komentarišem, samo hoću da te poljubim, ne moramo da imamo seks, neću da se blaimriam više ovde! Kaži mi da me ne voliš - grcala je Miljana u suzama.

- Ne volim te i to je to - poručio je Zola.

- Ne voliš me? A što lažeš? - nije verovala Miljana.

- Ne volim te! Ako će tebi značiti da imamo odnose, da bi bili u vezi, onda si ti sebična, izgubio sam totalno poverenje u tebe i to je to! Nemoj da se ponižavaš bezveze, poslušaj mene jednom, do sada smo radili onako kako ti želiš - poručio je Čolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još