NE MOGU DA BUDEM MLAKA VODA, ILI GORI ILI NE: Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović progovorili o raskidu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, predstavnici sedme sile imali su pitanje za Rialdu Karahasanović.

- Misliš da je to sa Matorom bio izgovor da Kenan raskine sa tobom? - glasilo je pitanje.

- On je meni nakon razgovora rekao da je video neke stvari napolju, ovde se potežu teorije, priče, i meni je ta priča za Matoru neverovatna, jer je ona ovde 100 puta ustajala i pričala za tu priču. Kada sam gledala klip da, naravno da neke stvari nije trebalo da dozvolim. Mi smo pričale tu kao prijatelji, o našem odnosu, ja sam pričala na tu temu, a ona se ubacivala kako se ubacivala. Ja tome nisam pridavala značaj - objasnila je Rialda.

- Misliš da je to dovoljan razlog? - glasilo je podpitanje.

- Ne. Mi se tek upoznajemo, mi smo pristali na to da svi imaju pravo da komentarišu. Kenan je meni pričao da se ne pecam, ne reagujem, i da ćemo mi da sami rešavamo stvari. On za pet meseci nije reagovao na svoje teme, a u momentu kada pet ljudi ustaje, i jedva čeka da mene povredi, on kao da je jedva dočekao da kaže sve što ima - rekla je Karahasanovićeva.

- Ti si rekla da si sa njim bila u ljubavi. Da li je on bio sa tobom iz istog razloga? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne znam više nšta. Danas sam sa Teodorm pričala, moj utisak je da on mene ne doživljava. Ja znam šta ja osećam, a što se tiče svega ostalog, veliki je upitnik. Nismo pričali, samo smo se sada nešto malo domunđavali. Mi nismo imali konkretan razgovor kada se vratio u kuću. On meni ništa nije pričao da se dešavalo spolja. Kenan meni nije imao bilo šta da spomene, i da mi baci akcenat na neko dešavanje. Pričali smo po pitanju naših planova, ali neke stvari spolja nisu spominjane - dodala je Rialda.

- Ti nisi načisto sa tim, da ste vas dvoje stvarno raskinuli, da to nije dovoljan razlog? - nastavio je novinar.

- Ne znam, opet kažem, sve mi je čudno. Ne vidim to kao adekvatan razlog našeg raskida - završila je Rialda.

- Mi uopšte nismo prekinuli, ali onda su krenule da se nagomilavaju neke njene stvari. Njene prijateljice znaju da kada je ona u izlivima besa, ja uvek kažem: "Ne mogu više, ubi me sa vrištanjem bez razloga" - počeo je Kenan.

- Jadan ti - komentarisala je Rialda.

- Viđali smo poljupce za stolom, nisi pravio neke gestove, da li se toliko trudiš, odnosno ne trudiš sa devojkama napolju? - bilo je naredno pitanje za Kenana.

- Nisam ovakav inače, ja sam napolju najromantičniji, ali ovde ne mogu da budem kakav jesam - dodao je Kenan.

- Što nisi skočio na Matoru. Da li ti je to zasmetalo? - glasilo je naredno pitanje.

- Pa ona je rekla da je njihov odnos najjači, onda mi je Ermina prenela da bi one bile zajedno. Kada se ova njoj udvarala, Rialda je trebalo da joj skrene pažnju. Meni Matora ništa nije kriva - rekao je Kenan potom.

- Ja sam sa Matorom pričala o našem prijateljstvu, ne znam, ja sam Kenana pitala jendom prilikom da li mu smeta, a on je rekao da mu ne smeta, i zato mi je sada sve ovo čudno -ubacila se Rialda.

- Kada sam ja tu možemo se zezati o nekim stvarima, ali kada ja nisam tu, ne može da je vodi u hotel - nastavio je Tahirović.

- Matora i ja smo u hotelu pričale o našem odnosu i zašto ne pričamo. Posle smo pričale o vezama, bivšima i ostalo - počela je Rialda.

- Mi smo samo rekle da smo, iako smo u svađi, jače od nekih, lojalnije - ubacila se Jovana Tomić Matora.

- Okej, kažem opet, videla sam klip, može da mi zameri, ali mislim da to nije razlog - rekla je Rialda.

- Ona je meni rekla da je pričala sa Matorom, a nije mi pomenula udvaranje sa klipa. Mi nismo raskinuli zbog toga, mi smo raskinuli zbog stvari koje meni smetaju kod nje, i njoj kod mene. Ja neću da pričam šta mi smeta kod nje. Ona zna šta ja njoj zameram - dodao je Kenan.

- Zamera mi moje ishitrene reakcije, ja bih volela da sam kao on, volela bih da mogu da kalkulišem i razmislim. Ja sam takva, ne mogu da budem mlaka voda, ili gori ili ne gori - nastavljala je Rialda.

- Neki dan je imala raspravu sa Tomovićem, gde mu je rekla da može da joj se sagne dole, a ja sam kao muškarac trebao da je branim. Meni je bilo glupo kao muškarcu - otkrio je Kenan.

- Ne možeš na svaku sitnicu da praviš zamerku, ne može u ovim godinama da nam se menja karakter - istakla je Karahasanovićeva.

- Znao si Rialdu pre nego što ste se smuvali, otpočeli vezu. Meni je delovalo da si okej sa tim da je ona živa vatra, delovalo je kao pravi spoj? - nastavo je novinar.

- Jedno je kad si singl, drugo kad si u vezi. Ja ispadam pi*da jer ne reagujem, a neću na gluposti - dodao je Kenan.

- Zašto si rekao da je Sandra jedina prava prijateljica Rialdi? - glasilo je naredno pitanje.

- Da, tako sam osetio, tako vidim, drže se od početka. Ona je ta koja joj u 100% slučajeva želi dobro. Obostrano je prijateljstvo - dodao je Kenan.

- Da li je Matora razlog? - pitao je novinar.

- Mi smo dva ovna, videćemo - rekao je Kenan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.