NAJŽALIJE MI JE ŠTO NEĆE UPOZNATI SVOJE UNUČIĆE: Sloba Radanović progovorio o pokojnom ocu

Za popularnog pevača Slobodana Slobu Radanovića 2020. godina je najteža godina u životu. Izgubio je najveći životni oslonac, svoga oca Dušana i to na sam dan dočeka.

- On je bio bolestan mesec i po, dva. A sve se nekako prebrzo odvilo, niko se tome nije nadao. Na kraju se ispostavilo da je ono najgore. Kada se bližio kraj, jednostavno osetiš. Molio sam Boga da ne bude na taj dan, ali sudbina je htela da to bude tada - kaže pevač.

Mnogi ljudi su ga osudili jer je pevao na dan kada mu je otac preminuo, sa druge strane mnogi su mu čestitali na profesionalnosti, a Sloba na to kaže:

- Mnogi misle da sam mali jer sam pevao na dan kada mi je otac preminuo. Opet kažem, stvarno ne bih ni najgorem neprijatelju poželeo da peva na taj dan. I moj otac i majka su mi govorili da treba da nastavim da živim svoj život, ali kad se to desi je ozbiljan šok. Izdržao sam to veče jer sam bio u stanju šoka, tek posle par dana sam shvatio da ga više nema.

Na pitanje da li postoji nešto što nije stigao da mu kaže, Radanović odgovara:

- Imali smo drugarski odnos, stalno smo se šalili. Sve što smo želeli da kažemo rekli smo. Mnogo mi je teško što mu nisam mnogo više pričao da ga volim. Za tih poslednjih 10 dana sam mu mnogo više puta rekao da ga volim i da mi je drago što mi je on otac, nego za ceo život. Pesma je sitnica. Najžalije mi je što nije upoznao unuče. Ali sve je to život i svede se na isto, pre ili kasnije - rekao je Sloba.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Vladimir says

    Proseravanje pevaca, muka mi od njihove patetike, eto, samo je njemu umro otac i nece upoznati unuke, bilmez.Njima bitno da se pise o njima razlog je nebitan.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.