ZA SMRT OCA SAZNAO SAM IZ NOVINA, A MAJKA JE UMRLA TOKOM "PARTIZANOVE" UTAKMICE: Vladimir Stojković otkrio potresne detalje o gubitku roditelja

Kapiten "Partizana" Vladimir Stojković ostao je bez oba roditelja i to dok je on bio na golu. Naime, i otac i majka golmana FK Partizan preminuli su tokom utakmica na kojima je on igrao.

- Za smrt oca sam saznao iz novina, posle utakmice sa Kazahstanom, a dva dana kasnije sam branio protiv Portugala - otkrio je za Telegraf Stojković.

- Završili smo meč sa Kazahstancima i niko se nije usuđivao da mi kaže šta se desilo, odlagali su svi nekako do sletanja na beogradski aerodrom. Tada je predsednik FSS bio Zvezdan Terzić i sećam se da sam pričao telefonom, a po njega je došao vozač, koji je parkirao automobil i onako nehotice bacio "Sportski žurnal" na haubu... Uzmem novine u ruke i onako u magnovenju, na telefonskoj liniji, pročitam da sam ostao bez oca i onda su počeli da prilaze i kažu mi da je to istina, da me smire - priseća se 37-godišnji sportista.

Njegova majka preminula je dok je Stojković bio van zemlje sa svojim klubom.

- A, mama... 'Partizan' je igrao meč sa La Valetom na Malti, lako smo dobili i izašao sam ispred svlačionice da malo sumiram utiske i vratio sam se na masažu. U jednom momentu mi prilazi sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković, kaže mi da neko hoće da me čuje i pošto mi je dao telefon, sačekao je par sekundi i onda me obuhvatio obema rukama oko grudnog koša i stegao najjače što može. Osetio je da neću biti dobro i tada mi je brat saopštio tragičnu vest. Mama je zapravo preminula ranije, saznali su u poluvremenu, ali mi nisu rekli. Šta ćete, to je život - rekao je Vladimir Stojković.

Izvor: Informer.rs
Foto: vladimirstojkovic/Instagram

Pogledajte još