“Male stvari” u bioskopima - all-stars postavka glumaca!

Trojica slavnih Oskarovaca Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto zajedno u filmu

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dekon (Vošington) poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad.Vodeći potragu, načelnik policijskog odseka u L.A-u, Džim Bakster,  impresioniran je Dekonovim instinktima policajaca, pa ga angažuje kao pomoć u istrazi.

Ali, dok prate ubicu, Bakster otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle da ugroze mnogo više od njegovog slučaja. Džared Leto igra zastrašujuću osobu, za koju dvojica policajaca veruju da je ubica – iako nema dovoljno dokaza kako bi ga uhapsili na licu mesta.

Reditelj filma je Džon Li Henkok, koga dobro znamo po filmovima  “Mrtav Ugao” koji je Sandri Bulok osigurao Oskara za najbolju žensku ulogu, “Spašavanje G. Benksa” – filmu o Volt Dizniju sa Tom Henksom u glavnoj ulozi, kao i priču o nastanku MekDonaldsa -“Osnivač”. Sudeći po prvim reakcijama na film, ljubitelji kvalitetnih detektivskih trilera, istinski će uživati.

Film u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od četvrtka, 28. januara, a ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

Pogledajte još