SPREMNI NA VELIKI KORAK NAKON ROĐENJA DRUGOG DETETA: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić kupuju kuću u Italiji?

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nedavno su dobili drugo dete, sina Bogdana, a glumica se porodila u Bolonji gde trenutno borave zbog košarkaševog ugovora sa klubom Virtus.

Kako mediji sada prenose, poznati par rešio je da pazari veliku kuću u ovom industrijskom, poljoprivrednom, finansijskom i transportnom centru.

Jelisaveti i Milošu se veoma dopada Bolonja, koja važi i za jedan od najbogatijih gradova Italije, a zbog njenih znamenitosti, građevina i načina života rešili su da tu naprave i svoju životnu bazu.

Poznati par se nije oglašavao na ovu temu, a glumica je nedavno za domaće medije govorila o životu u Italiji i istakla da joj se dopadaju njihovi rituali i opuštenost.

- Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate - rekla je tada Jelisaveta.

Izvor: Kurir.rs/Mondo.rs
Foto: jagodenamagli/Instagram

Pogledajte još