U KLIPU JE AZIJATKINJA I SAMO PODSEĆA NA MENE: Edita Aradinović progovorila o seksi snimku koji se pojavio na Internetu (FOTO)

Mlada pevačica Edita Aradinović oglasila se na Instagramu povodom snimka koji kruži Internetom.

U pitanju je eksplicitni klip, na kojem se navodno vidi Edita u "akciji", što je ona sada demantovala i u podužem objašnjenju u storiju napisala:

- Nedavno se pojavio eksplicitni video od 20 sekundi koji par dana kruži Internetom, gde se polemiše da li sam ja na istom. Devojka podseća, ali ne liči. To traje danima, čak su me i novinari zvali i najavili da će pustiti u etar. U međuvremenu sam se bavila tim i želela da saznam ko stoji iza tog nedela i zašto se neko okomio na mene. Verujem da je to sastavni deo mog "posla", što me jako smara, ali na svu sreću, uz pomoć pametnih ljudi, došli smo do osobe koja je poslala video, to sada nije bitno. U svakom slučaju, pošto nemam tviter, a video kruži i tamo, da vas obavestim da to nisam ja. Jako mi je žao što uopšte moram da pišem o ovome, ali dobijam svakodnevno poruke o videu u kojem nisam ja. Devojka je Azijatkinja i ceo video traje 20 minuta. Ostaviću ga kao dokaz i završavam sa ovom temom. Nije lako boriti se protiv ludih ljudi poslednjih dana i godina.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još