SANJA MARINKOVIĆ UŽIVA U DUBAIJU: Otkad sam rodila dete prvi put sam sama na odmoru

Poznata voditeljka Sanja Marinković na odmoru je u sunčanom Dubaiju i kao specijalni reporter uključila se danas u program K1 televizije. Kako je kazala, uživa u suncu i na plaži, ali od jutros ima i nekih ne baš povoljnih vesti iz ovog dela sveta.

- Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se – rekla je Sanja u uključenju u emisiju "Kec na jedanaest".

Kako je objasnila, muzika u barovima je zabranjena, i na ulicama je obavezno nošenje maski.

- Ako u taksi uđete bez maske kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema - rekla je Sanja Marinković.

Na pitanje Boška Jakovljevića da li sme da pita sa kim je na odmoru, Sanja je uz prepoznatljiv glasan smeh rekla:

- Smeš, naravno. Sama sam. Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo - rekla je poznata voditeljka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.